Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, mesaj special de ziua Adelei Popescu. „O să mă certe că o arăt așa, nemachiată, superbă”

Radu Vâlcan, mesaj special de ziua Adelei Popescu. „O să mă certe că o arăt așa, nemachiată, superbă”
15

de Roxana Mirea,

Adela Popescu a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, marți, 8 octombrie 2024. Cu această ocazie specială, Radu Vâlcan a publicat o imagine cu soția lui, în care apare naturală, fără niciun strop de machiaj pe față. Iată ce mesaj plin de iubire i-a transmis el Adelei Popescu.  

Radu Vâlcan, mesaj de ziua Adelei Popescu 

Este o zi specială pentru Adela Popescu. Actrița din „Retreat Vama Veche” a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, marți, 8 octombrie 2024. Încă de ieri, Radu Vâlcan i-a transmis un mesaj plin de iubire, în care a strecurat și o doză de umor. Acesta a publicat o imagine cu Adela Popescu, în care ea apare naturală, fără un strop de machiaj pe față și cu părul în vânt.  

„Mâine este ziua ei. O să mă certe că o arăt așa, nemachiată, superbă. Să vedeți mâine… 

Te iubesc! Dar, deja, știi asta!” a scris Radu Vâlcan, în dreptul imagii respective.  

Irina Fodor i-a urat și ea „La mulți ani” Adelei Popescu. „La mulți ani, Adeluca noastră”, a scris prezentatoarea show-ului Asia Express pe Instagram.  

Andreea Popescu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Adela Popescu, o carieră înfloritoare

Adela Popescu este o actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune din România, cunoscută pentru rolurile sale în telenovele, emisiuni TV și apariții pe scenă.  

Adela a devenit cunoscută în principal datorită rolurilor sale din telenovele românești, cum ar fi „Numai iubirea” (2004), în care a avut primul său rol major și care i-a adus o popularitate largă. 

„Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”, „Aniela” și „Pariu cu viața” sunt alte producții care au consolidat poziția sa în lumea serialelor TV. 

După succesul în telenovele, Adela a devenit prezentatoare TV. În 2015, ea a devenit gazda emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV. Ulterior, a prezentat și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Cabral.

Radu-Valcan-si-Adela-Popescu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 15

Adela Popescu a avut și o carieră în muzică. Ea a lansat câteva melodii și a făcut parte din trupa DJ Project pentru o scurtă perioadă. 

Adela este căsătorită cu actorul și prezentatorul Radu Vâlcan, iar împreună au trei copii. Viața lor de familie este frecvent prezentată în media și pe rețelele sociale, fiind unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul românesc. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton