Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, copleșit de dorul soției. Ce mesaj i-a transmis,din Thailanda, Adelei Popescu: „Sunt mândru și norocos”

Radu Vâlcan, copleșit de dorul soției. Ce mesaj i-a transmis,din Thailanda, Adelei Popescu: „Sunt mândru și norocos”
7

de Cristina Țapu,

Radu Vâlcan se află în prezent în Thailanda, acolo unde au loc filmările pentru noul sezon Insula Iubirii,. Chiar dacă este la mii de kilometri depărtare de familie și de femeia iubită, prezentatorul profită de orice ocazie pentru a-i aminti soției sale despre sentimentele pe care i le poartă.

Radu Vâlcan, mesaj de dragoste pentru Adela Popescu

Datorită dorului intens pentru copiii săi și mama acestora, prezentatorul TV își surprinde aproape zilnic partenera de viață cu tot felul de mesaje adorabile pe pagina personală de Instagram. De data aceasta, a transmis un mesaj duios pe rețelele de socializare după ce Adela i-a trimis o fotografie.

Radu Vâlcan, despre casa pe care el și Adela Popescu o construiesc la Șușani Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„A fost și a trecut opt martie, ziua femeilor. Azi, la două zile distanță, nu mai este a lor. Trăim într-un absolut absurd.

Mi-a trimis Adela poza asta, probabil și-a dorit să mă fiarbă puțin. Mi-e clar, zic și aici. Ziua lor este mereu, a mamelor noastre, a mamelor copiilor noștri. Femeia este în fiecare zi așa, ca în poza asta. Sunt mândru și norocos că sărbătoresc asta în fiecare zi! ”, a scris Radu Vâlcan pe pagina personală de Instagram în dreptul unei imagini în care apare Adela Popescu fără machiaj.

Adela Popescu s-a afișat fără strop de machiaj

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor au venit pe lume trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian. Totuși, nu mulți sunt cei care știu că, înainte de a fi cu Adela Popescu, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1, a mai fost căsătorit.  

Pe când avea doar 26 de ani, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Tereza, iar căsnicia lor a durat doar 4 ani. Acesta spunea că a decis să se căsătorească la vremea respectivă, pentru că i se „părea cool”. Vedeta de la Antena 1 mărturisește că divorțul s-a produs pentru că nu se mai înțelegeau.

Radu și Adela Popescu sunt căsătoriți din anul 2015

Radu Vâlcan s-a căsătorit cu femeia de afaceri în anul 2003, iar în anul 2007 au pus punct căsniciei. Apoi, în 2010, prezentatorul „Insula Iubirii” a cunoscut-o pe Adela Popescu, iar în 2015 s-au căsătorit.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool.

Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Instagram Radu Vâlcan – Adela Popescu

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton