Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, mărturisiri despre formatul Antenei 1. „Aș propune producătorilor să filmăm Insula pe la noi, la mare”. EXCLUSIV

Radu Vâlcan, mărturisiri despre formatul Antenei 1. „Aș propune producătorilor să filmăm Insula pe la noi, la mare”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

În timp ce la Antena 1 telespectatorii urmăresc cu interes sezonul cu numărul 8 al show-ului „Insula iubirii”, Radu Vâlcan are parte de alte... peripeții estivale. Mai liniștite, am putea spune, dar la fel de intense, căci viața cu trei băieți nu este deloc lipsită de acțiune. Însă prezentatorul TV adoră postura de tătic și își dorește cât mai mult timp alături de familia sa, prin urmare i-ar plăcea să filmeze cât mai aproape de casă. Detalii, imediat!

Pe 28 august, Antena 1 va difuza ultima ediție din „Insula iubirii”, sezonul 8, în care 5 cupluri și-au testat din plin relația și au avut parte de experiența vieții lor.

Să nu cedezi ispitelor într-un decor exotic este „ingredientul” principal pe care mizează show-ul de la Antena 1, deși prezentatorul său nu exclude varianta unei ediții filmate mai aproape de țară.

Până atunci însă, telesectatorii sunt prinși de poveștile participanților din acest sezon.

Alături de soția sa, Adela Popescu, și alți prieteni apropiați, Radu Vâlcan joacă în comedia „Retreat Vama Veche”, a cărei premieră va avea loc în octombrie. În timp ce hotelul lor din Vama Veche își primește oaspeții, Radu Vâlcan și Adela Popescu se bucură de câteva zile de relaxare, fără copii, în frumoasa regiune a Italiei, Toscana, unde au închiriat o vilă. Nu singuri, ci alături de partenerii lor de afacere și prieteni vechi, în același timp… Irina și Răzvan Fodor, Smiley și Gina Pistol.

Aflăm mai multe de la Radu Vâlcan din cele ce urmează…

Încă puțin și se apropie sfârșitul acestui sezon din „Insula iubirii”. Cine sunt concurenții care te-au surprins cel mai tare? Și de ce?

N-aș putea spune cine m-a surprins în mod deosebit. Toți participanții la test au câte o poveste sau povesti interesante. Oamenii aceștia au dat dovada de curaj atunci când au decis sa vină la „ Insula iubirii „ cu siguranță trebuie apreciați că au fost autentici, fără frici, fără teama ca ar putea fi judecați.

Până la urmă, sunt mai infideli bărbații? Sau femeile?

Asta doar publicul poate emite o părere. Pană la urmă, nu cred că este vorba despre asta, ci despre anumite probleme, lacune din relațiile lor. Așa au simțit, ca este contextul ideal unde pot găsi răspunsuri, să se edifice.

Și cine iartă mai ușor?

Iertarea, puterea de a ierta,  este o calitate. Cum decid să meargă mai departe, vom vedea, dar sigur vor pleca mai maturi din Thailanda.

Cum se anunță vara aceasta în continuare pentru tine?

Suntem împărțiți intre diverse proiecte si timpul alocat copiilor noștri. Vacanța este în toi. (râde)

Și ce se va întâmpla din toamnă?

Urmează lansarea lung metrajului „Retreat Vama Veche” vom fi foarte ocupați în sensul acesta. Am mare încredere că va avea succes. S-a muncit foarte mult, actorii sunt foarte buni, atmosfera excelentă. Este un film pentru toată lumea. Este vesel, plin energie.

În acest moment, ce alt gen de format crezi că te-ar provoca atât de tare încât să accepți fără să stai pe gânduri? Poate… un cooking show?

Mi-e greu să spun. Oricum, ceva aproape de casă. Chiar dacă este o utopie, aș propune producătorilor să filmăm „Insula” pe la noi, la mare. Aș fi mulțumit chiar și în Grecia. (râde)

Radu-Valcan-Insula-iubiriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Și cum merge hotelul vostru din Vama Veche?

Noi am avut câteva zile petrecute acolo extrem de reușite. Nu aveam emoții pentru că îmbunătățirile aduse au dus către o atmosferă…ZEN. Așa cum sperăm că se simt si cei care vin acolo.

Radu-Valcan-si-Adela-PopescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

Ce te distrează cel mai tare când ești cu băieții tai?

Cum se copiază unul pe celălalt, mai ales cel mic pe cei mari. Sunt atât de multe lucruri, situații. Dar cel mai mult îmi place când îi văd desculți, la tară, când mergem la magazinul din sat, unde le fac cinste cu o vafă. (râde)

În ce măsură crezi că o fetiță ar echilibra atmosfera în casă?

Nu știu ce să zic, dar cred că suntem destul de echilibrați. (râde)

Foto: Instagram; Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton