Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, în piele de Șarpe. Detalii despre „Masked Singer România” și sesiunile de alergat alături de Mihai Morar

Radu Vâlcan, în piele de Șarpe. Detalii despre „Masked Singer România” și sesiunile de alergat alături de Mihai Morar

de Cătălina Matei,

Pentru mulți dintre telespectatori, demascarea Șarpelui de la „Masked Singer România” a fost o surpriză uriașă. Cum a reușit Radu Vâlcan să păstreze secretul, ce crede soția sa, Adela Popescu, despre prestația sa vocală și cât de des mai aleargă alături de Mihai Morar, aflați din interviul de mai jos…

Bucătar, vânzător de ziare, ai spălat și parbrize la un moment dat, prezentator, actor de telenovele… o experiență profesională diversificată, să zicem! Cum ai ajuns în ipostaza de Șarpe la „Masked Singer România”?

Exact asta îmi lipsea pentru a completa un CV atât de diversificat. 🙂 Dacă unele dintre cele enumerate de tine mai sus aduceau un plus perioadei mele de studenție, prezența mea la „Masked Singer România”, în spatele costumului de șarpe, a reprezentat o mare provocare. Motiv pentru care am răspuns afirmativ propunerii producătorilor.

Cât de ușor a fost să păstrezi secretul? Adela și copiii au știut cu ce te “ocupi” tu, mai nou?

Adela a fost singura persoana căreia i-am spus unde urmează să plec de dimineață până seara. Nici nu puteam altfel, era în ultima perioadă a sarcinii. De altfel a și născut la scurt timp după ce am încheiat filmările. Dar cel mai mult s-au bucurat copiii, momentul demascării fiind unul surprinzător. Sper doar să creadă în continuare în Moș Crăciun! 🙂

Ce ne poți spune despre costumul tău? Cât de comod sau incomod a fost să-l porți?

Aici, nu există dubii! De la încălțări, accesorii, până la masca propriu-zisă, toate au fost foarte greu de suportat. Dar ce nu face un părinte pentru bucuria copiilor săi?!

„Adela râde și acum, iar cu asta am spus tot!”

Cât de dificil ți s-a părut să cânți? Cu cine te-ai pregătit?

Hai să nu exagerăm. Ăla nu a fost cântat. Iar dacă așa a părut, este doar meritul Loredanei Căvășdan. Nu a fost dificil, a fost îngrozitor, mai ușor mi-a fost să port costumul.

Cum au privit băieții tăi cei mari demascarea Șarpelui? Care au fost reacțiile lor? Dar ale Adelei?

Pe copii i-am pregătit ușor-ușor, le-am spus să-l urmărească cu atenție pe Șarpe, că o să își dea masca jos, iar în spatele ei este cineva pe care îl cunosc foarte bine. Spuneam, surpriza a fost totală, un amalgam de sentimente, bucurie.

Ce a zis Adela de prestația ta vocală?

Adela râde și acum, iar cu asta am spus tot! 🙂

Apropo de familie, împreună cu soția ta și mezinul Adrian ați trecut prin COVID-19. Cum ați făcut față acestui episod?

Am trăit sentimente contradictorii. Evident că din secunda doi, când am aflat, grija noastră era să-l protejăm pe cel mic. Dar toate măsurile pe care le-am luat au fost în zadar, peste cinci zile mi-a ieșit și mie testul pozitiv, la fel și lui Adrian. Din fericire a avut o formă ușoară, la fel și eu. Dar Adelei i-a fost destul de rău. Acum toată lumea e bine.

Ai reluat sesiunile de alergare, alături de Mihai Morar? Cât de des alergați împreună?

Alergăm împreună doar atunci când mă trezesc și eu la 5 dimineața, ceea ce nu se întâmplă foarte des. 🙂 Dar găsim soluții de weekend. 🙂

Filmările pentru „Insula iubirii” vor începe curând

Revenind la TV, când te reîntorci cu un nou sezon al show-ului de dating „Insula iubirii”? Unde se vor desfășura filmările, de data aceasta?

Așa cum s-a anunțat, filmările vor începe în curând, iar locația va depinde mult și de situația pandemică.

Până acum, care crezi că a fost testul suprem la care a fost supusă relația ta de dragoste cu Adela?

Daca mă iubește în continuare chiar și după ce m-am “transformat” în șarpe, eu zic ca l-am trecut cu brio. 🙂

La final, vrem un Top 5 emisiuni pe care nu le ratezi la TV…

„Insula iubirii”, „Masked Singer România”, „Asia Express”, „Vorbește lumea”, „Paprika TV”, nu neaparat în ordinea asta. 🙂

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton