; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La mulţi ani, Radu Vâlcan!

08 February 2011

Marţi, 8 februarie, interpretul lui Amir din serialul “Iubire şi onoare', a filmat de zor pe platourile din Buftea. De aceea, ziua de naştere şi-a sărbătoreşte la serviciu. Alături de el au fost colegii de serial, dar şi iubita lui, Adela Popescu.

Îmi sărbătoresc ziua la filmare, le-am adus colegilor prăjituri foarte bune preparate de bunica mea special pentru această ocazie. Azi termin foarte târziu, la 10 seara. Indiferent dacă secvenţele sunt mai grele sau mai uşoare, tot trebuie să te concentrezi, iar la finalul zilei nu ai cum să nu fii obosit. Cu toate acestea, mă simt mai fericit şi mai împlinit decât anul trecut', mărturisea, pe 8 februarie, Radu..

Întrebat ce-şi doreşte în general, vedeta Acasă ne-a răspuns scurt şi la obiect: “Sănătatea e cea mai importantă, a ta şi a celor din jur'. De altfel, Radu este adeptul unei alimentaţii echilibrate şi al unui regim de viaţă sănătos: Chiar dacă sunt pofticios, încerc să mănânc echilibrat, în rest, mai joc fotbal', ne-a zis el.

Radu şi Adela au recunoscut recent că sunt împreună la Poveştiri adevărate', iar actorul ne-a zis că îi uneşte profunzimea lucrurilor simple, care împlinesc doi oameni simpli'.

Radu Vâlcan şi-a început cariera la TV ca prezentator al Ştirilor Sportive de la Prima, după care a fost gazda emisiunii Poveştiri adevărate' de la Acasă, alături de Ioana Maria Moldovan. Debutul în actorie l-a făcut o dată cu rolul din telenovela Iubire şi onoare', care este difuzată la Acasă de luni până joi de la 20.30 şi în care face pereche tot cu o debutantă, Mădălina Drăghici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare