; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu valcan

Radu Vâlcan, imagini inedite de la filmările sezonului 4 al emisiunii „Insula Iubirii”

27 February 2018

În această perioadă, Radu Vâlcan se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii', în care cuplurile de îndrăgostiți acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

În puținele momente libere pe care le are în timpul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon, Radu Vâlcan încearcă să exploreze noi zone din Thailanda. Una dintre micile descoperiri făcute zilele acestea au fost câteva plaje cu terase boeme și chiar vinurile locale.

'Am auzit spunându-se că vinul thailandez nu este bun. Nu știu ce să zic, eu am gustat un Chianti extraordinar', a mărturisit prezentatorul emisiunii 'Insula Iubirii', după ce a vizitat o podgorie locală.

 Vezi galeria foto >

Pentru noul sezon, Radu promite noi suprize pe care Insula le-a rezervat celor care au avut curajul să se înscrie la testul suprem de sinceritate. 

“Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare