; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela si Radu

Radu Vâlcan, guest star în noul clip al Adelei Popescu

28 August 2013

Dj Project & Adela Popescu lansează videoclipul piesei Fără tine', un videoclip foarte alert, filmat pe malul Marii Negre, la care au participat 6000 de persoane şi care spune două poveşti de dragoste cu ajutorul unui oaspete surpriză: Radu Vâlcan.

A venit momentul pe care îl aşteptam demult, lansarea clipului piesei Fără tine! Veţi vedea două poveşti în paralel, eu şi Radu interpretăm pe rând doi tineri îndrăgostiţi care se duc la mare, cu rucsacul în spate, fac autostopul şi, până la urmă, ajung pe litoral cu trenul şi decid să rămână pe plajă cu cortul. Iar în a doua poveste, ne jucăm propriile roluri, suntem Adela şi Radu, în drum spre unul din concertele pe care le-am avut vara aceasta cu Dj Project la Costineşti', povesteşte Adela Popescu.

18_resize

Picture 1 of 10

Am filmat 26 de ore, asta pentru că am vrut să prindem răsăritul, doar că am întâmpinat mici probleme, căci a început ploaia exact în zori, astfel că am stabilit să mergem mai departe cu filmările şi să aşteptăm răsăritul din ziua următoare. Am fost foarte încântat de propunerea de a juca în noul lor clip, sunt prieten cu Dj Maxx şi Dj Gino şi suntem cu toţii foarte încântaţi de rezulta', povesteşte Radu Valcan.

Clipul a fost filmat în mai multe locuri din Costineşti, pornind de la discotecă, unde au fost folosite elemente pirotehnice.

Puteţi urmări aici videoclipul piesei “Fără tine”:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare