; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu şi Mădălina fac sex în apă

12 October 2010

Mădălina Drăghici şi Radu Vâlcan sunt protagoniştii unei noi scene fierbinţi în "Iubire şi onoare".

Fanii telenovelei Iubire şi onoare' au parte de secvenţe din ce în ce mai fierbinţi. Astfel, în episodul de miercuri, 13 octombrie, protagoniştii Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici fac dragoste sub apă, în piscină, la răsăritul soarelui.

Scena de dragoste s-a filmat în Bodrum într-o dimineaţă la ora 5. Afara era cumplit de frig, iar apa era rece. Am încercat sărutul sub apă'. La Acţiune!' trebuia să ne scufundăm şi să ne sărutăm. Am încercat de mai multe ori până să ne iasă', povesteşte Mădălina Drăghici.

În adâncuri

Tot în aceeaşi perioadă, Radu şi Mădălina s-au amuzat copios când au trebuit să se sărute când Mădălina avea burka pe faţă şi când au plecat într-o pauză de filmări la o cafenea îmbrăcaţi în haine arăbeşti.

De asemenea, în episodul de miercuri telespectatorii pot vedea şi imagini inedite cu Oxana (Diana Dumitrescu) în timp ce face scufundări în Marea Egee şi imagini spectaculoase cu peşti multicolori şi flora subacvatică. Diana Dumitrescu, posesoare a unui brevet de scufundari de trei ani, s-a distrat de minune la aceste filmări.

Pe 13 octombrie, de la ora 17.30, în cadrul emisiunii Poveştiri adevărate', vor fi difuzate imagini de making of din Turcia, atât de la filmarea secvenţei de dragoste din piscină, cât şi cele cu protagoniştii de pe străduţele din Bodrum.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare