; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan e profesor de sport în „Pariu cu viaţa”

12 July 2011

Radu Vâlcan şi-a luat deja în serios rolul de profesor de sport pe care-l va avea în „Pariu cu viaţa', serialul muzical difuzat din toamnă la Pro TV. Actorul se antrenează din greu la sala de sport.

 

Ca să-şi poată impresiona fanele în toamnă, când va apărea în „Pariu cu viaţa', Radu Vâlcan merge la sală pentru a fi într-o formă fizică foarte bună şi arde deja 5000 de calorii pe săptămână.

 

Starul este adeptul unui stil de viaţă sănătos, din care nu lipsesc orele de sport petrecute la sală sau în aer liber:

 

„Mă menţin în formă prin mişcare şi printr-un metabolism foarte bun. Încerc să am un stil de viaţă echilibrat. Actoria este o meserie care te obligă să ai grijă de tine.

 

Merg la sală, joc fotbal, fac jogging, alerg cu Paco (n.r. câinele lui Radu) în parc, pentru că şi el are nevoie de mişcare. Am descoperit  căţăratul pe munte.

 

Pe cât de mult posibil încerc să profit de vremea frumoasă, nu în timpul zilei, întrucât este prea cald, dar serile sunt recomandate pentru mişcare şi orice fel de activitate, în general', spune Radu.

 

Atât Radu Vâlcan, cât şi personajul pe care îl interpretează în „Pariu cu viaţa', Tudor, se ghidează în viaţă după aceleaşi principii sănătoase. Aşa că Radu e încrezător că se va descurca în noul său rol:

 

„Profesorul de sport încearcă să le insufle copiilor aceleaşi teorii în ceea ce priveşte stilul de viaţă sănătos, dar acesta este un aspect cu care mă identific şi eu. Am văzut foarte multe filme cu şi despre tineri, am experienţa mea din timpul liceului, am întâlnit şi eu profesori de sport, ştiu cum se comportă un antrenor, iar de lucrul cu tinerii adolescenţi nu sunt străin', povesteşte Radu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare