; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan e fericit că joacă cu Adela Popescu în „Pariu cu viaţa”

12 September 2011

Radu Vâlcan a dat hainele de arab pe costumul mulat din sala de sport în serialul Pariu cu viaţa', care începe pe 12 septembrie la Pro TV. Vedeta ne-a spus ce înseamnă noul rol pentru el, dar şi că este fericit să joace din nou alături de iubita sa, Adela Popescu.

După ce ne-a arătat cum iubeşte un emir în Iubire şi onoare', Radu Vâlcan ne face cunoştinţă cu Tudor, profesorul de sport din serialul toamnei de la Pro TV, Pariu cu viaţa'.

Tudor ţine mult la reguli, dar este şi aproape de elevii lui, deschis ideilor, la tot ce înseamnă nou. Cu toţi elevii se poartă la fel, riguros, dintr-o bucată, nu există jumătăţi de măsură pentru el', ne-a zis Radu.

Noul rol spune că-i vine ca o mănuşă, mai ales că se poate lăuda cu ceva experienţă: Acum am mai multă încredere şi o relaxare pe care încerc să le aduc cât mai mult în sprijinul personajului meu', ne-a zis el.

Radu îşi aminteşte că în liceu orele de sport erau singurele la care mergeam cu plăcere maximă', iar acest lucru telespectatorii îl vor observa şi în serial căci Tudor face tot posibilul să le insufle elevilor săi pasiunea pentru sport'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare