Homepage  / Vedete româneşti

Amor, amor… acasă și la televizor! Radu Vâlcan, discuții despre iubire cu băieții săi. „Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă aveam fete”. EXCLUSIV

Amor, amor… acasă și la televizor! Radu Vâlcan, discuții despre iubire cu băieții săi. „Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă aveam fete”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

Cu dragostea… nu-i de glumit! Cel puțin pentru Radu Vâlcan care are parte de iubire pe toate planurile. Dincolo de noul sezon „Insula iubirii” de la Antena 1, prezentatorul TV continuă discuțiile despre amor și acasă, căci doi dintre băieții său au deja „iubite”, iar el și soția sa, Adela Popescu, au fost protagoniștii unei scene cu năbădăi. Detalii, imediat!

Cinci cupluri vor juca totul pe o singură carte, cea a fidelităţii, în compania unor ispite #deneoprit, în cel mai nou sezon „Insula iubirii”, care se lansează pe 15 iulie şi va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă, „Insula iubirii” se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Iar Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului de la Antena 1, ne-a făcut câteva dezvăluiri despre ce vom vedea în nou sezon, dar și despre discuțiile pe care le are acasă cu băieții lui despre iubire. De asemenea, tot de la el am aflat și cum a decurs una dintre scenele din filmul „Retreat Vama Veche”, în care personajul interpretet de Adela Popescu, soția sa în realitate, îl cam bate… rău!

 „Insula iubirii”, sezonul 8… ce diferă de această dată față de edițiile anterioare?

În afară de faptul că sunt aceleași locații din Thailanda, totul este diferit. Evident, mă refer în special la poveștile celor de pe insulă, la caracterele si personalitățile lor. La curajul de a te expune în fața țării, fără teama că vei fi judecat, câtuși de puțin. Din punctul meu de vedere este cel mai intens sezon „Insula iubirii”, unul cu mize mai mari, dar pe care va invit să le descoperiţi începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Cum ți s-au părut concurenții la prima vedere și apoi la finalul filmărilor?

Cinci noi cupluri curajoase, puternici, oameni îndrăgostiţi, care au venit într-un fel pe Insula Iubirii şi cu siguranţă au plecat în altul. Sunt oameni cu poveşti de viaţă wow, care au decis să îşi lase viaţa în urmă pentru a afla răspunsul la marea întrebare care îi macină. Pentru că asta este „Insula iubirii”. Este despre omul din tine, despre încredere, despre profunzime. Toate astea, mai devreme sau mai târziu, se văd. Acolo nu te poți ascunde, doar poți să amâni ceea ce sufletul vrea să transmită.

Și ce te mai surprinde la acest format după atât de mult timp?

Oamenii. Poveştile lor incredibile şi curajul lor.

Apropo de iubire… deși sunt mici, ce discuții ai avut cu băieții tăi până acum despre dragoste? 

Doi dintre băieții mei au „iubite”, la școală și grădi. Mă rog… Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă aveam fete, din punctul ăsta de vedere. (râde)

În ce alte proiecte mai ești implicat? Cum se anunță vara aceasta pentru tine?

Doamne, începe vacanța copiilor, este cel mai important proiect. (râde)

În toamnă va fi lansat și „Retreat Vama Veche”. A apărut deja și trailerul… Personajul Adelei are o scenă în care își imaginează că te bate… rău. Cum a decurs acea secvență?

Ne-am distrat rău. (râde) Am avut lângă noi un cascador care ne-a învățat mișcările respective. Chiar și în imaginație este o actriță foarte bună.  Abia așteptăm lansarea, o să vă placă. 

De obicei, cine este cel mai vulcanic când vine vorba despre un eventual conflict în cuplu?

Amândoi, fiecare în imaginația lui. (râde)

Cum merge șantierul de la Șușani? Și ce se întâmplă cu bucătăria ta de vară?

Merge bine pe căldura asta, ce să zic. Sper să vedem, împreună cu tot satul, premiera Insula iubirii , pe terasa noastră, pe 15 iulie.

adela popescu radu valcanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Dar cu hotelul de la Vama Veche? Cel pe care îl deschideți… în gașcă.

E gata, porțile sunt deschise pentru cei cu dor de Vama Veche. Este un proiect de suflet, este un adevărat retreat. Este pentru cei ca noi, pentru liniște, pentru echilibru.

Hotelul va avea și un restaurant? Și dacă da… ce vei găti acolo?

Da, restaurant, piscină, liniște. Sigur nu o să am loc de Răzvi (n.r. Răzvan Fodor) în bucăatarie, dar mă bucur să fiu asistentul lui. Când o să cânte și Smiley, și toate fetele noastre vesele pe-acolo, o scoatem de o supă Tom Yum și varză cu rață ca la carte.

Veți mai pleca în vacanță în următoarea perioadă? Dacă da… pe unde veți hoinări?

Sigur vom pleca, dar nu știu să zic acum. De obicei ne decidem pe moment. Sigur nu în Thailanda, vine iarna acolo.

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton