Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, din nou pe marile ecrane după 7 ani de absență. De ce nu a mai jucat în seriale TV

Radu Vâlcan, din nou pe marile ecrane după 7 ani de absență. De ce nu a mai jucat în seriale TV
17

de Roxana Mirea,

Radu Vâlcan revine pe marile ecrane, după mai bine de 7 ani de la ultimul lui lungmetraj. Acesta joacă în filmul „Retreat Vama Veche”, care va ajunge în cinematografe la începutul anului viitor. În film, joacă și soția lui, Adela Popescu.  

Radu Vâlcan revine pe marile ecrane 

Radu Vâlcan a devenit cunoscut datorită serialelor de televiziune în care a jucat. Cu toate acestea, în ultimii ani, singurul lui proiect de televiziune constant a fost reality show-ul „Insula Iubirii”. Așadar, fanii nu l-au mai văzut într-o distribuție de 7 ani de zile, asta până acum. Radu Vâlcan joacă în filmul „Retreat Vama Veche”, alături de soția lui, Adela Popescu.  

„Am fost solicitați pentru acest proiect. Am discutat cu regizorul, cu Petre Năstase, am citit scenariul, mi s-a părut foarte funny, scenariul este foarte mișto. Cred că este prima producție din ultimii ani, românească, în care nu se înjură. Sper să se râdă mult. Nouă ne-a plăcut foarte mult, scenariul este foarte mișto și este o comedie fină, o comedie frumoasă, o comedie romantică. Sper ca oamenii care vor veni la cinema, pentru că se lansează abia la începutul anului viitor, să se bucure foarte tare. Este o poveste foarte frumoasă”, a declarat Radu Vâlcan, pentru ego.ro.  

Radu Vâlcan, surpriză pentru Adela Popescu. Unde a dus-o prezentatorul TV de ziua eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Radu Vâlcan, despre atmosfera de la filmări 

Radu Vâlcan a fost fericit că la filmări i-a avut alături pe prietenii lui, dar și pe mama copiilor săi, Adela Popescu.  

„A contat foarte mult prietenia dintre noi, dar vorbesc despre mine, sunt recunoscător oamenilor cu care am lucrat. Bine, pe Adela o știu, este extrem de talentată, este o forță efectiv. Oricum, dacă vorbim despre ea în general, este o forță, este mamă eroină și așa mai departe, dar ca actriță este într-adevăr o prezență extraordinară. M-a ajutat foarte mult faptul că am filmat împreună și faptul că am fost acolo la filmare în acest proiect. Îmi pare rău că nu am filmat cu Fodor, el a filmat în București, a avut foarte multe secvențe în București. Ne-am fi dorit să filmăm împreună în Vama Veche, dar nu s-a nimerit. Sincer îți zic că nu am fi avut timp de șprițuri pentru că se filma foarte mult și nu era timp de așa. Toată distribuția este mișto, este foarte bine aleasă și toată echipa”, a mai povestit acesta. 

De ce Radu Vâlcan nu mai vrea să joace în seriale TV 

De-a lungul timpului, Radu Vâlcan a mai fost chemat la castinguri, pe unele le-a refuzat, dar s-a întâmplat să fie și el refuzat la rândul lui. Pe de altă parte, acesta a mărturisit că nu crede că ar mai putea face față volumului de muncă pe care îl implică un serial TV.  

„M-au mai sunat, am mai fost de-a lungul timpului la castinguri. Am picat niște castinguri. Îți vine să crezi? Doamne (nr. râde). Chiar am picat niște castinguri, asta este. Nu întotdeauna ești potrivit pentru rolul respectiv. Consider că am ajuns într-un moment în care pot să aleg cumva proiectele pentru care sunt solicitat. Ar fi foarte greu să filmez într-un serial în momentul ăsta. Eu am mai spus-o: nu mai cred foarte mult în scenarii. Cumva este o criză de scenariști, sunt foarte puțini. Este foarte mișto ce face doamna Ruxandra Ion, foarte mișto ce face Petre Năstase, dacă vorbim de lungmetraj, dar sunt cumva puțini. Sunt selectiv, dar asta și pentru că timpul nu îmi permite foarte mult”, a mai povestit Radu Vâlcan.  

Despre filmul Retreat Vama Veche 

Actrițele Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. 

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi”. 

„Nu alegem pe cine iubim” este concluzia filmului în care Eva, o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și cele mai bune prietene îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ce nu știu ele este că patronii acestuia sunt fostul iubit al Evei și soția lui însărcinată și că instructorii de yoga adevarăți vor fi înlocuiți, din cauza unui cățel tekel, cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate. 

Despre filmul Retreat Vama Veche  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton