Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, secretul relației cu Adela Popescu. Prezentatorul i-a făcut o declarație superbă de dragoste: „Este un vis cu ochii deschiși!”

Radu Vâlcan, secretul relației cu Adela Popescu. Prezentatorul i-a făcut o declarație superbă de dragoste: „Este un vis cu ochii deschiși!”
12

de Cristina Țapu,

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Sunt căsătoriți din anul 2015, iar împreună au trei băieți care le fac viața mai frumoasă. Recent, prezentatorul a dezvăluit care este secretul unei relații fericite, cel puțin în cazul lor.

Radu Vâlcan, declarație superbă de dragoste pentru Adela Popescu

Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar povestea de iubire dintre ei s-a scris lin. Au împreună trei părinți, proiecte de succes și o casă de vacanță în satul natal al fostei prezentatoare. În plus, sunt și proprietarii unui hotel în Vama Veche alături de mai mulți prieteni, iar totul pare să le meargă ca pe roate. De fiecare dată, atunci când oferă interviuri, au doar cuvinte de laudă la adresa celuilalt, deși recunosc că, de-a lungul timpului, cuplul lor a întâmpinat și obstacole.

adelaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cei doi apreciază timpul petrecut împreună și micile gesturi romantice dintre ei. Radu Vâlcan a împărtășit acest lucru și pe rețelele de socializare, exprimând cât de importante sunt aceste gesturi într-o relație. În același mesaj, el i-a făcut și o declarație de dragoste Adelei Popescu.

„Tot sunt întrebat care e secretul nostru. Mereu zic, repet, dar zic mereu. Acesta. Poza asta. Cu ochii închiși, visăm. Ne visăm. Trăim realitatea noastră, trăim prin copiii noștri. Trăim prin noi. Și, cu ochii deschiși, visăm. Nu este un secret. Este un vis cu ochii deschiși. Așa să vă fie, cu iubire”, a scris Radu Vâlcan în dreptul unei imagini în care este imortalizat sărutându-și soție.

Fanii au fost emoționați de mesajul prezentatorului și au scris numeroase comentarii: „Secretul este că voi chiar vă iubiți”, „Prin voi ne convingem că iubirea există cu adevărat lângă persoana potrivită”, „Ce cuvinte frumoase găsești mereu să descrii iubirea voastră”, „La așa o iubire visez dintotdeauna!”

Anul acesta, Radu Vâlcan și Adela Popescu au împlinit nouă ani de la căsătorie. Cei doi și-au unit destinele în 2015, într-o atmosferă de basm, la munte, unde au închiriat un chalet de lux. Au avut alături 60 de invitați și au petrecut până dimineață.

Anul acesta Adela și Radu au împlinit nouă ani de căsătorie

După nouă ani de căsnicie, Radu o descrie pe Adela ca fiind partenera perfectă, iar Adela nu ezită să îi facă cele mai frumoase declarații în public. Totuși, începuturile relației lor nu au fost așa cum ne-am fi imaginat.

„Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Am lucrat mult timp împreună până să mă îndrăgostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neapărat, nu era un bărbat la care să zic că așa aș vrea să fie, nu am avut asta absolut deloc. În momentul în care am început să vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit și m-am îndrăgostit de el. El este un om pe care poți să-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru că nu se lasă descoperit deloc. Ori că e timid, nu știu. Sunt unii oameni care reușesc să se facă foarte plăcuți social, el nu”, a mărturisit Adela Popescu în podcastul „La Cină” cu Ionela Năstase.

Adela Popescu a mărturisit că s-a îndrăgostit de Radu Vâlcan nu datorită aspectului acestuia, ci atunci când a descoperit că au aceleași principii și valori de viață. Adela susține că Radu este un familist convins, însă știe cum să-și dozeze timpul asfel încât să petreacă timp și doar în compania soției sale.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton