Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, declarație atipică de dragoste pentru Adela Popescu. Reacția prezentatoarei: „Ce jignire publică a putut face!”

Radu Vâlcan, declarație atipică de dragoste pentru Adela Popescu. Reacția prezentatoarei: „Ce jignire publică a putut face!”
8

de Cristina Țapu,

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton. Sunt căsătoriți din anul 2015, iar împreună au trei băieți. Fanii apreciază modul comic în care cei doi se afișează în mediul online. Ultima declarație atipică de dragoste pe care Radu Vâlcan i-a făcut-o nu a fost, însă, pe placul Adelei. Iată detaliile!

Radu Vâlcan, declarație atipică de dragoste pentru Adela Popescu

Actrița iubită a fost profund surprinsă când a descoperit fotografia pe care Radu Vâlcan a ales să o posteze cu ea. Prezentatorul TV a împărtășit cu internauții o imagine a Adelei Popescu în care aceasta apare fără filtre, menționând că îi apreciază pistruii și coșurile de pe fața ei.

„Leșinat, rupt după coșurile și pistruii ăia după față”, a fost declarația atipică de dragoste pe care Radu Vâlcan i-a făcut-o soției sale.

„Intrați, vă rog, pe contul lui, să vedeți ce jignire publică a putut face!”, a reacționat Adela Popescu.

Radu Vâlcan nu este un bărbat romantic

Prezentatoarea dezvăluia în trecut că Radu Vâlcan nu este un romantic incurabil și nu obișnuiește să-i pregătească băi cu petale de trandafir, în schimb face tot ce poate pentru a-i oferi clipe de răgaz atunci când are cea mai mare nevoie.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții.

Adela Popescu, despre provocările vieții cu 3 copii  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic te iubesc. Nu îmi spune femeia mea. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.

În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te. Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.

Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar ‘ca să mai stăm și noi de vorbă. Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră”, spunea Adela Popescu.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o poveste de iubire de mai bine de 12 ani și formează o frumoasă familie alături de cei trei copii ai lor. Cu toate că au o mulțime de fani, puțini dintre aceștia cunosc cu adevărat cum s-au întâlnit cei doi.

Mai exact, Adela și Radu, ambii actori, s-au întâlnit acum 13 ani pe platourile de filmare ale cunoscutei telenovele românești „Iubire și onoare”. Radu Vâlcan s-a îndrăgostit de Adela în perioada filmărilor, iar el a conștientizat acest lucru atunci când a început să aibă insomnii, gândindu-se frecvent la Adela.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu„, a povestit Radu Vâlcan, potrivit Wowbiz.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu – Arhivă TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton