; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan are un vis vrea să plece în Nepal. Ghicești motivul (2)

Radu Vâlcan are un vis: vrea să plece în Nepal. Ghicești motivul?

11 May 2017

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Temptation Island-Insula Iubirii', a dezvăluit recent care sunt cele mai mari pasiuni ale sale: călătoriile și arta fotografică. Vedeta spune că în viitorul apropiat își dorește să le îmbine într-o destinație exotică, unde speră să ajungă în curând: Nepal.

„Îmi doresc foarte mult ca anul acesta, în funcție de timpul disponibil, să plec cu câțiva prieteni în Nepal, unde să facem foarte multe fotografii', afirmă prezentatorul.

Acesta adaugă și faptul că, la întoarcere, i-ar plăcea să organizeze o expoziție pentru amatori cu pozele realizate, dar că va povesti mai multe despre acest proiect la momentul respectiv.

În privința călătoriilor, deși prezentatorul a vizitat Thailanda de nenumărate ori, atât în cadrul emisiunii, cât și împreună cu soția sa, Adela, el mărturisește că încă mai există zone de aici pe care își dorește să le vadă:

„Aș vrea să ajung și în Chiang Mai, un oraș celebru din Thailanda, absolut superb. Apoi, evident, sunt foarte multe insule pe care vreau să le explorez'.

Întrebat ce alte hobbyuri mai are, el a glumit, spunând: „De când avem copil, trebuie să tund gazonul', povestind că, deși nu are o curte mare, pentru că cel mic stă foarte mult în grădină, trebuie să se ocupe de acest aspect destul de des.

De asemenea, Radu a vorbit despre activități sportive și a admis că nu este un fan al mersului la sala de fitness, dar că se menține în formă alergând:

„Îmi place să fac jogging. Nu țin dietă, am un metabolism foarte bun, arderile sunt destul de rapide, în ciuda vârstei', adaugă zâmbind Radu, care poate fi urmărit în postura de prezentator al emisiunii „Insula Iubirii', în fiecare luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare