Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan a spus ce se întâmplă cu „Insula Iubirii” sezonul 9. „O fac în numele colegilor mei. Îmi dau seama că există un soi de presiune”

Radu Vâlcan a spus ce se întâmplă cu „Insula Iubirii” sezonul 9. „O fac în numele colegilor mei. Îmi dau seama că există un soi de presiune”

de Redactia Tvmania,

„Insula Iubirii“, sezonul 8, s-a încheiat recent, dar Radu Vâlcan a făcut un anunț pentru fanii emisiunii. Prezentatorul show-ului, care este și soțul Adelei Popescu, a spus ce a hotărât Antena 1 în legătură cu viitorul sezon al show-ului.

Radu Vâlcan a vorbit marți, 24 septembrie, despre următorul sezon „Insula iubirii”. Ajuns la sezonul 9, show-ul de la Antena 1 va fi, potrivit prezentatorului, unul la fel de palpitant și plin de emoții. De altfel, Vâlcan promite că vor fi prezentate alte povești de dragoste reale, care îi vor ține cu sufletul la gură pe fani.

Prezentatorul TV a dezvăluit că a fost luat prin surprindere de faptul că un număr impresionant de cupluri și ispite au venit la casting. „M-am bucurat foarte tare atunci când am aflat că la castingul pentru sezonul 9, pentru următorul sezon s-au înscris mii de cupluri, mii de ispite. Asta înseamnă că emisiunea, da, acest sezon a fost de un real succes”, a declarat prezentatorul, citat de libertatea.ro.

Cu siguranță, sezonul 9 va fi extrem de așteptat. Din cauza asta îmi dau seama că există cumva un soi de presiune, pentru că oamenii, având așteptări atât de mari, nu poți să-i dezamăgești. Însă ce pot eu să le promit, și cu siguranță o fac și în numele colegilor mei, este că vom face tot posibilul să redăm pe televizor poveștile exact așa cum sunt ele, iar oamenii să înțeleagă că ce se întâmplă acolo, aia se difuzează. Nimic altceva”, a explicat Radu Vâlcan.

Prezentatorul „Insula iubirii” a spus că cei care vor să participe în emisiunea sa „se vor bucura, cu siguranță, de experiența Insula Iubirii cu tot ce înseamnă. La final, cel mai probabil vor avea parte de o expunere la nivel național, cum n-au avut până acum. Depinde doar de ei cum vor pleca de la Insula Iubirii”, a declarat Radu Vâlcan la AntenaPlay.

Ce studii are Radu Vâlcan

Radu Vâlcan, cunoscut astăzi ca actor și prezentator de televiziune, are un parcurs educațional ieșit din comun. Deși copilăria sa a fost marcată de dificultăți, suferind din cauza tatălui său agresiv, el și-a găsit forța și determinarea de a-și urma visurile. În adolescență, Radu visa să înființeze o trupă rock, dar destinul l-a dus pe un alt drum.


Radu Vâlcan și-a finalizat studiile la Liceul Industrial Electronică din București, iar apoi a absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Soțul Adelei Popescu se poate lăuda astăzi cu o carieră diversificată, de la model la actor și prezentator.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton