; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan a avut emoţii în faţa lui Augustin Viziru

29 October 2010

Radu Vâlcan şi Augustin Viziru interpretează în telenovela de la Acasă, „Iubire şi onoare', doi fraţi care împărtăşeşc o relaţie tensionată, din care nu lipsesc bătăile şi certurile aprige. Actorii mărturisesc însă că, pe platouri, se înţeleg excelent şi chiar merg împreună să vadă meciuri de fotbal ale echipei lor preferate, Steaua, scrie revista TV Satelit care apare pe piaţă sâmbătă, 30 octombrie.

.

La-nceput am dat probe cu Augustin şi am avut emoţii. Este un actor foarte bun, cu experienţă, iar rolul lui Aziz i se potriveşte de minune. Este un sufletist, o persoană foarte bună şi un stelist exemplarJ. Ne-nţelegem foarte bine, ne ajutăm şi susţinem mereu', a povestit Vâlcan.

Chiar dacă recunoaşte că rolul îi solicită foarte mult vocea (ţip tot timpul'), Augustin Viziru este pasionat de personajul lui care îmi solicită creativitatea'.

Aflaţi mai multe despre provocările pe care le ridică rolurile lor, dar şi în ce relaţii sunt cei doi actori cu propriii fraţi în revista TV Satelit din 30 octombrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare