; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan a ajuns în Thailanda încep filmările pentru noul sezon ”Insula iubirii”

Radu Vâlcan a ajuns în Thailanda: încep filmările pentru noul sezon ”Insula iubirii” (Antena 1)

09 January 2017

Antena 1 anunță că filmările pentru sezonul cu numărul 3 al emisiunii „Insula iubirii' au luat startul în Thailanda, unde Radu Vâlcan a ajuns deja de câteva zile. Toate pregătirile vor dura o lună de zile, se mai arată în comunicatul citat. 

Primele pregătiri noul sezon au început cu amplasarea camerelor de supraveghere, amenajarea resorturilor,  stabilirea locațiilor de filmare și a locurilor în care concurenții vor merge la întâlniri. O parte a echipei a ajuns deja în cele două complexe unde le vor întâmpina în curând atât pe cuplurile concurente, dar și pe ispite. Grupurile vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil.

Radu Vâlcan a ajuns în Thailanda încep filmările pentru noul sezon 'Insula iubirii'

Radu Vâlcan va sta în Thailanda o lună de zile

Radu Vâlcan i-a lăsat acasă pe Adela și micul Alexandru

Deși nu i-a fost ușor să se despartă de Adela și de cel mic, iar această plecare este un pic diferită de cea de anul trecut datorită familiei extinse, Radu Vâlcan așteaptă cu nerăbdare începerea filmărilor.

'Am ajuns în Thailanda cu prima parte a echipei și ne ocupăm acum de amenjarea resorturilor și a detaliilor de filmare astfel încât atunci când vin concurenții noștri să fie totul pregătit. Abia aștept să văd ce se va întâmpla în cel de-a treilea sezon, cum vor evolua poveștile, mai ales după experiențele din primele două. De fiecare dată lucrurile devin mai neașteptate decât poți crede la prima vedere și sunt convins că și de data aceasta vom avea surprize', spune prezentatorul emisiunii.

Momentan, Radu se reacomodează în Thailanda și se bucură de mâncarea specifică de aici, de care zice că i-a fost dor.

'Îmi place foarte mult mâncarea asiatică și abia așteptam să ajung aici și să mă bucur de tot felul de preparate foarte picante. Inclusiv de insectele prăjite', adăugă Radu, care va sta aici aproximativ o lună.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și:

Radu Vâlcan gătește la „Happy Food by Vlad' de pe Happy Channel

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți

Radu Vâlcan a decis: la bătrânețe se mută în Thailanda

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare