Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică, îndrăgostit până peste cap de iubita sa artistă. Ioana a dat lovitura la Romanian Design Week cu lucrările sale

Radu Ștefan Bănică, îndrăgostit până peste cap de iubita sa artistă. Ioana a dat lovitura la Romanian Design Week cu lucrările sale
16

de Cristina Țapu,

Radu Ștefan Bănică este un iubit de nota zece pentru Ioana Văllimărescu. De ceva timp, fiul lui Ștefan Bănică Jr. are o relație cu Ioana, care studiază la Londra, în Marea Britanie, nu în România. Iată cum se înțeleg cei doi tineri. La ce eveniment au participat recent împreună!

Radu Ștefan Bănică, îndrăgostit până peste cap de Ioana Văllimărescu

De Anul Nou, Radu Ștefan Bănică s-a afișat pentru prima dată cu noua sa iubită. O perioadă, tânărul a ținut relația cu Ioana Văllimărescu ascunsă.

Acum, Radu Ștefan Bănică nu se mai ascunde și apare frecvent alături de iubita sa, participând împreună la diverse evenimente. Recent, tânărul artist s-a declarat public mândru de Ioana Văllimărescu, care este studentă la Universitatea de Arte din Londra și care promite să aibă un viitor strălucit.

În cadrul Romanian Design Week, operele de artă realizate de tânăra artistă au fost expuse și au putut fi admirate de toți vizitatorii. Cei doi s-au fotografiat în fața lucrărilor tinerei, iar poza a fost publicată de Radu pe Instagram. Amândoi zâmbesc, iar dragostea li se poate citi pe chip.

radu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Radu Ștefan Bănică a postat pe Instagram de Revelion, spre surprinderea fanilor – peste 66.000 de mii de persoane – prima fotografie cu iubita lui. Purtau amândoi haine negre și se sărutau. Cu toate că nu i se vedea chipul în fotografie, Radu Ștefan Bănică a etichetat-o în poză pe iubita sa. O prezență discretă pe rețelele de socializare, Ioana Văllimărescu este ilustratoarea unor cărți pentru copii.

„2024”, a fost mesajul postat de Radu Ștefan Bănică, în dreptul imaginii cu iubita sa, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „La mulți ani și an nou fericit, frumoșilor!”, „Ah, ce frumos va stă! Vă puuuuuup pe 2024!”, „Cei mai frumoși!!!”, „Ce frumos vă stă”, au fost doar câteva dintre mesajele primite pe Instagram de Radu.

Radu-Stefan-Banica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 16

Ștefan Bănică Jr. are planuri mari pentru viitor

Ștefan Bănică Jr. are toate motivele să fie un părinte mândru. Fiica cea mică, pe care o are din relația cu Andreea Marin se implică în diferite activități caritabile și studiază din greu pentru a urma Dreptul, în timp ce fiul său cel mare, Radu a moștenit pasiunea pentru muzică și are toate șansele să devină un antreprenor de succes.

În urmă cu aproximativ doi ani, Radu și-a deschis propria cafenea în București, folosind suma de bani pe care a reușit să o stângă prin munca proprie.

Pe lângă faptul că are o mentalitate antreprenorială, Radu Ștefan este și student la teatru. Își propune să-și construiască propriul renume în industrie, conștient fiind de presiunea asociată numelui tatălui său, și este hotărât să depună eforturi susținute pentru a reuși tot ce-și propune.

Sursă foto: Instagram Radu Ștefan Bănică

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton