Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică Jr, surpriză de proporții pentru fani chiar de ziua sa de naștere. Tânărul a moștenit talentul muzical al tatălui

Radu Ștefan Bănică Jr, surpriză de proporții pentru fani chiar de ziua sa de naștere. Tânărul a moștenit talentul muzical al tatălui
11

de Cristina Țapu,

Radu-Ștefan Bănică împlinește pe 7 februarie 22 de ani pe care îi sărbătorește cu o lansare specială: „Vagabondul”. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a moștenit pasiunea de la tatăl său și are toate șansele să devină la rândul său un nume cunoscut în industria muzicală!

Radu-Ștefan Bănică a pregătit fanilor o surpriză muzicală chiar de ziua sa de naștere

Astăzi, talentatul actor și cântăreț implineste 22 de ani și face cinste cu videoclipul piesei „Vagabondul”, un remake al cunoscutei melodii interpretate de Gheorghe Dinică.

Videoclipul, regizat de Alexandru Nagy și produs de Niciozifarafilmare, spune povestea unui frizer ucenic ce visează cu ochii deschiși la o carieră strălucită, dar și la iubire. Cu semnătura lui Radu, această reinterpretare a piesei îndrăgite de generații întregi aduce un suflu nou și actual, capturând atenția publicului prin creativitate și emoția refrenului.

„În primul rând vreau să vă mulțumesc mult pentru toate urările primite pe YouTube, Instagram, TikTok… n-am primit niciodată atâtea urări!”, a declarat Radu.

„Sunt mega fericit că am reușit să lansăm fix de ziua mea; e cea mai tare surpriza! M-au păcălit că nu e gata… a fost super mișto; de abia aștept să-l vedeți și să-mi scrieți părerea voastră. Sunt fericit pentru tot ce am realizat în ultimul an. Uite, tocmai m-am întors dintr-o tabără de creație… aș vrea să vă arăt acum toate piesele pe care le-am făcut, dar trebuie să mai am răbdare ”, spune Radu-Ștefan Bănică.

Radu Ștefan BănicăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pe lângă lansarea videoclipului „Vagabondul”, o altă surpriză, sosită din Londra, este Ioana, partenera lui Radu-Ștefan Banică.

Radu Ștefan Bănică are propria afacere la 22 de ani

Radu Ștefan Bănică, băiatul lui Ștefan Bănică jr și al Cameliei Constantinescu, și-a ținut departe de ochii curioșilor viața personală, punând în schimb în prim plan realizările sale pe plan profesional. A terminat actoria, joacă în mai multe spectacole de teatru, a lansat prima lui melodie, se numără printre jurații unei emisiuni de la TVR 1, dar e și antreprenor, pentru că și-a deschis o cafenea în București.

O prezență discretă pe rețelele de socializare, Ioana Văllimărescu este ilustratoarea unor cărți pentru copii și iubita lui Radu.

Sursă foto: Roton – Instagram Radu Ștefan Bănică

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton