Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta, zugravi de ocazie! Copiii lui Ștefan Bănică jr., într-un clip amuzant pe Instagram

Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta, zugravi de ocazie! Copiii lui Ștefan Bănică jr., într-un clip amuzant pe Instagram
11

de Cătălina Matei,

Aflat în plină promovare a noii sale piese, o reinterpretare a celebrei melodii „Vagabondul vieții mele”, Radu Ștefan Bănică a postat de curând un video amuzant pe contul său de Instagram. Iar sora sa vitregă, Ana Violeta, apare și ea în clip, alături de alți prieteni, într-o încercare haioasă de a renova o încăpere.

Radu Ștefan (21 de ani) și Ana Violeta (16 ani) sunt copiii mai mari ai lui Ștefan Bănică jr., din relațiile acestuia cu Camelia Constantinescu și Andreea Marin. Artistul mai are un băiețel în vârstă de 4 ani, Alexandru, din actuala relație cu Lavinia Pârva.

În ultima perioadă, Radu Ștefan și Ana Violeta s-au apropiat foarte tare, cei doi fiind văzuți împreună, în public, tot mai des, susținându-se unul pe celălalt cu fiecare ocazie în parte.

De exemplu, Radu Ștefan se află în plină promovare a piesei „Vagabondul vieții mele”. Recent, a postat pe contul său de Instagram, un scurt video extrem de amuzant în care apare și sora sa Ana Violeta și alți doi prieteni, în timp ce se pregătesc să dea cu trafaletul pe pereți. O glumă haioasă cu melodia lui Ștefan pe fundal.

radu-stefan-banica-si-ana-violeta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Bine pe construcții”, a scris Radu Ștefan pe contul său de Instagram, în dreptul filmulețului postat.

Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică, o relație extrem de apropiată

Deși au mame diferite, Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică au o relație extraordinară frate-soră. Mai ales în ultima vreme, cei doi au apărut public împreună. În timp ce Radu Ștefan (21 de ani) îi calcă pe urme tatălui său, atât în actorie cât și în muzică și televiziune, și Ana Violeta (16 ani) cochetează cu actoria. În același timp însă, tânăra este extrem de implicată în voluntariat, precum mama sa.

În primăvara anului trecut, cei doi au strălucit împreună pe scenă, în cadrul unui eveniment prezentat chiar de mama Violetei, Andreea Marin.  Dincolo de faptul că amândoi au moștenit din farmecul tatălui lor, dar și superbele trăsături ale mamelor lor, Radu Ștefan și Ana Violeta se și completează reciproc în relația frate-soră, iar cei prezenți la gala Atipic Beauty, în mai anul trecut, au remarcat ușor acest lucru.

radu-stefan-banica-si-violeta-banica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Eu și Violeta ne înțelegem foarte bine, avem o relație foarte frumoasă și cu fiecare an ce trece ne înțelegem din ce în ce mai bine. Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei. La noi eu cred că e invers”, le-a declarat atunci Radu Ștefan Bănică, celor de la Click!, tare mândru de sora sa vitregă.

Foto: Instagram

Citeste si:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton