; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu stefan banica

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre presupusa iubită. Cine e tânăra cu care se afișează des

11 May 2021

Radu Ștefan Bănică a atras atenția publicului grație talentului său actoricesc, dar și a vocii, în urma prestației de la „Te cunosc de undeva'.

În ultima perioadă, fiul lui Ștefan Bănică a fost surprins în compania unei frumoase tinere și a dorit să facă o serie de dezvăluiri în mediul online despre viața personală. 

Recent, s-a zvonit că Radu Ștefan Bănică ar avea o iubită. Tânărul în vârstă de 19 ani nu a întârziat să lămurească speculațiile apărute în mediul online și în presă așa că a povestit în cadrul unui vlog pe Youtube care este de fapt relație dintre el și frumoasa tânără.

 

„Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele', spus Radu Ștefan Bănică pe YouTube.

 Vezi galeria foto >

Pe lângă aparițiile în show-ul „Te cunosc de undeva' de la Antena 1, Radu Ștefan Bănică se concentrează și asupra studiilor sale. Acesta e student la UNATC, secția Actorie.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie', a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook, în septembrie 2020. Actorul și cântărețul a continuat: „Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare