Homepage  / Vedete româneşti

Radu Ștefan Bănică, mai îndrăgostit ca niciodată! Fiul lui Ștefan Bănică jr. a aniversat un an de relație cu iubita lui, Ioana

Radu Ștefan Bănică, mai îndrăgostit ca niciodată! Fiul lui Ștefan Bănică jr. a aniversat un an de relație cu iubita lui, Ioana
7

de Cătălina Matei,

Deși s-a afișat în public alături de iubita lui abia în urmă cu câteva luni, se pare că povestea de dragoste dintre Radu Ștefan Bănică și iubita sa are ceva „vechime”. Fiul lui Ștefan Bănică jr. a postat recent pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care apare alături de Ioana însoțite de un mesaj special.

Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu, este foarte îndrăgostit. Discret în ce privește viața sa privată, tânărul actor în vârstă de 22 de ani și-a surprins fanii de pe Instagram în urmă cu câteva luni când a postat o fotografie cu iubita sa. Este vorba despre Ioana Văllimărescu, care a studiat la Universitatea de Arte din Londra.

Iar acum, Radu Ștefan a surprins din nou. La împlinirea unui an de relație cu Ioana Văllimărescu, iubita lui, artistul a publicat o serie de fotografii cu ei, cât și un mesaj de dragoste.

Un an de când te iubesc”, a scris Radu Ștefan Bănică în limba engleză pe contul său de Instagram, în dreptul pozelor cu iubita lui.

radu-stefan-banica-si-iubita-1-an-de-relatie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În același timp, nici iubita lui nu s-a lăsat mai prejos. La rândul ei, Ioana Văllimărescu a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii pline de iubire cu ei, iar în dreptul lor următorul mesaj: „Un an cu tine”.

radu-stefan-banica-si-iubita-1-an-de-relatie-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Foto: Instagram

Radu Ștefan Bănică, în haine de preot în cel mai recent clip al său

Asemeni tatălui său, Radu Ștefan Bănică este actor și cântăreț, deopotrivă. Recent, tânărul de 22 de ani a lansat alături de Juno single-ul „Samsara”, alături de un videoclip cinematografic, ce depășește cu mult barierele convenționalului. Un preot se află la propriul căpătâi și oficiază slujba, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă, alături de două măicuțe. Un adevărat scenariu de Hollywood.

„«Samsara» reprezintă o nouă era în cariera mea muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric”, spune Radu Ștefan Bănică.

Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neapărat să vedeți videoclipul, ca să înțelegeți despre ce e vorba”, adaugă Radu Ștefan Bănică. Cuvântul „samsara” provine din limba sanscrită și se referă la ciclul vieții, concept fundamental în religiile budiste și hinduse.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton