Homepage  / Vedete româneşti

Oana Matache și Radu Siffredi, detalii din culisele Power Couple. Cum s-au înțeles cu restul cuplurilor

Oana Matache și Radu Siffredi, detalii din culisele Power Couple. Cum s-au înțeles cu restul cuplurilor
7

de Redactia Tvmania

Oana Matache și Radu Siffredi se numără printre concurenții care participă la emisiunea Power Couple. Deși sunt împreună de aproximativ un an, relația dintre Oana și Radu evoluează cu pași repezi, iar cei doi au învățat să formeze o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Iată ce au declarat îndrăgostiții despre participarea la showul din Malta.

Oana Matache și Radu Siffredi, detalii din culisele Power Couple

Emisiunea a fost filmată în urmă cu câteva luni în Malta și urmează să fie difuzată începând cu 5 februarie de către Antena 1.

Oana și Radu au oferit un interviu Revistei Viva! în care au vorbit despre provocările pe care le-au întâlnit în concurs. În plus, ei susțin că au revenit în România mai puternici, capabili să se înțeleagă mai bine și cu multe experiențe de care își vor aduce aminte cu drag.

Radu și Oana au dezvăluit și cum s-au înțeles cu restul echipelor și recunosc că tensiunea și-a spus cuvântul. Cu toate acestea, orice urmă de animozitate a fost lăsată în Malta, iar îndrăgostiții s-au împrietenit cu o parte dintre adversarii lor, iar astăzi petrec cu drag timp împreună.

Delia-si-Oana-Matache-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Eu am fost puțin sceptic, pentru că m-am așteptat ca lumea să aibă o atitudine puțin rezervată vizavi de mine, mai ales din cauza lucrurilor care s-au scris în presă despre mine. Dar am rămas complet surprins în momentul în care am văzut că lumea își dorește să mă cunoască și să îmi afle povestea, ba, mai mult, formează prietenii cu mine pe care le-am păstrat și în afara competiției”, a declarat Radu Siffredi.

Radu Siffredi are doar cuvinte de laudă la adresa Oanei

Radu are doar cuvinte de laudă la adresa Oanei, iar sora Deliei Matache este încântată pentru faptul că și ceilalți au putut observa ce fel de om este Radu, lăsând prejudecățile la o parte.

„M-a impresionat foarte tare să văd reacția celorlalți concurenți vizavi de Radu. Am motivele mele pentru care îl iubesc, dar să văd că și ceilalți le-au remarcat a însemnat enorm pentru mine”, a declarat Oana.

Alături de ei, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton