Homepage  / Vedete româneşti

Radu Siffredi l-a cunoscut pe Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Gina Matache a dezvăluit cum se înțeleg cei doi

Radu Siffredi l-a cunoscut pe Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Gina Matache a dezvăluit cum se înțeleg cei doi
11

de Roxana Mirea,

Oana Matache și Radu Siffredi au o relație de mai bine de un an. Înainte de această poveste de iubire, sora Deliei a fost căsătorită cu Răzvan Miheț. Recent, Gina Matache a spus adevărul despre cum se înțeleg actualul iubit al Oanei și Răzvan.  

Cum se înțelege Radu Siffredi cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache 

Oana Matache și-a refăcut viața, după divorțul de Răzvan Miheț, cel alături de care are doi copii. După ce s-au despărțit, sora Deliei și Răzvan au rămas în relații bune. Oana Matache l-a cunoscut pe Radu Siffredi când încă nu divorțase de tatăl copiilor ei. Publicul i-a cunoscut mai bine pe cei doi odată cu participarea lor la „Power Couple România”, show-ul de la Antena 1.  

Atunci când s-a aflat de relația Oanei cu Radu, Gina Matache nu a fost deloc de acord cu această situație și s-a opus vehement relației fiicei sale. Ei bine, cu timpul, mama Oanei a revenit la sentimente mai bune. Acum, ea a mărturisit cât de bine se înțeleg Radu Siffredi și Răzvan Miheț. 

„Ar trebui să-mi văd de viața mea. Acum depinde și de el (n.r. de actualul iubit al Oanei), ce vrea… Din anii din urmă, trebuie să învăț să nu-mi mai bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Dar normal că și eu, ca orice părinte, vreau binele copilului. 

Oana și cu tatăl copiilor au o relație foarte bună. Când e unul ocupat, ia celălalt copiii. Ei își iau foarte în serios rolul de părinți, se ajută în creșterea copiilor. Se respectă unul pe altul. Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei. Toți trei, adică ei și cu Răzvan sunt foarte buni prieteni. Ar fi culmea ca el să nu iasă cu altcineva, să-și refacă viața. E bine atâta timp cât ei se înțeleg”, a spus Gina Matache pentru Cancan. 

Oana Matache și Radu Siffredi, declaratii de dragoste la Power Couple Romania (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi 

Oana Matache a dezvăluit că l-a cunoscut pe Radu Siffredi la o filmare pentru un clip. Apoi, Radu a fost cel care i-a scris în mediul online.  

Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului”, a povestit Oana, la Neatza cu Răzvan și Dani. „Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a mai povestit ea. 

„Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a completat Radu despre începutul relației lor, pe care îl descriu ”în stilul generației Z”. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton