; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu şi Mădălina, la “Dansez pentru tine”

20 April 2010

UPDATE:

Radu Vâlcan s-a accidentat la antrenamentele pentru “Dansez pentru tine” şi nu va mai putea performa în emisiunea de vineri, de la Pro TV.

Prezentatorul Poveştirilor adevărate' (Acasă), Radu Vâlcan, şi fotomodelul Mădălina Drăghici dansează pentru un caz umanitar vineri, 23 aprilie, la Pro TV.

Până îşi vor demonstra veleităţile de actori din toamnă, la Acasă, într-un nou proiect  MediaPro Pictures, Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici vor arăta că se pricep la dans în cadrul show-ului Dansez pentru tine' de vineri.

Antrenaţi de Doina Botiş, cei doi vor dansa pe melodia Iubeşti un vis', care va apărea pe genericul producţiei în care vor fi protagonişti.

Dacă Mădălina se află pentru prima oară în ringul de la Dansez…', Radu are deja experienţă. El a participat în ediţia trecută alături de frumoasa Elena Voscoboinic, care a şi rămas în baletul emisiunii.

Am început deja repetiţiile de trei zile şi am febră musculară. Am norocul să lucrez din nou cu Doina Botiş, o coregrafă de excepţie care mă cunoaşte foarte bine. Va fi un dans frumos mai ales că dansăm pe o piesă superbă pe care atât eu cât şi Mădălina o ştim de la filmările pentru noua producţie MediaPro Pictures din Egipt', a povestit Radu.

Chiar dacă i se pare dificil să danseze după o coregrafie, Mădălina este entuziasmată că face acest lucru pentru un caz umanitar: Vom dansa din suflet pentru a ajuta un om. Şi nimic nu e prea mult, nici un efort nu e prea mare pentru această cauză', a spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare