Homepage  / Vedete româneşti

Radu Rotaru și-a dat demisia de la Acces Direct, după 11 sezoane. A încheiat colaborarea cu Antena

Radu Rotaru și-a dat demisia de la Acces Direct, după 11 sezoane. A încheiat colaborarea cu Antena
10

de Redactia Tvmania

Emisiunea „Acces Direct” a suferit o pierdere neașteptată, după 11 sezoane de succes. Reporterul Radu Rotaru a decis își încheie colaborarea cu Antena. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe rețelele sociale.  

Radu Rotaru și-a dat demisia de la Acces Direct 

Reporterul Radu Rotaru a decis să își dea demisia de la „Acces Direct”, după 11 sezoane. Acesta a colaborat din de 6 ani cu trustul Intact, iar acum s-a hotărât să încheie colaborarea. Radu este cel care a făcut anunțul plecării sale de la „Acces Direct”, printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale. El a mulțumit fanilor emisiunii pentru susținerea pe care i-au acordat-o în toți anii în care a făcut parte din echipa „Acees Direct”. 

Astăzi a fost ultima mea zi în proiectul Acces Direct. După aproape 6 ani, respectiv 11 sezoane, colaborarea mea cu emisiunea se încheie. 

Vă mulțumesc vouă, telespectatorilor, pentru toată susținerea din acești ani!” a scris Radu Rotaru pe Instagram.  

În continuare, la cârma emisiunii Acces Direct, care este difuzată la Antena Stars, va rămâne Mirela Vaida.  

Radu Rotaru și-a dat demisia de la Acces Direct  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Contractul Mirelei Vaida cu Antena a expirat 

La finalul anului trecut, Mirela Vaida și-a terminat contractul cu Antena Stars. Atunci, prezentatoarea TV a discutat cu șefii postului de televiziune. Potrivit celor de la Cancan, îndrăgita moderatoare TV a semnat un nou contract pe doi ani cu Antena.  

Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației (n.r. – Elena Savu Răchițeanu), un fel de «ladies agreement», prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că «Acces Direct» e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste. Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că «Acces Direct» este, încă, o sursă credibilă de informații, subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni. Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e, până nu e semnat… Așa e în business”, a declarat Mirela Vaida, la sfârșitul lunii noiembrie 2023, conform Cancan.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton