Homepage  / Televiziune

Radu Pietreanu, pe scena iUmor în ediția de sâmbătă. „Un cutremur artistic!”

Radu Pietreanu, pe scena iUmor în ediția de sâmbătă. „Un cutremur artistic!”
5

de Redactia Tvmania,

Radu Pietreanu, cunoscutul actor de la Vacanța Mare, va fi invitatul special al serii în ediția iUmor de sâmbătă, 19 octombrie. Actorul revine pe scena show-ului de la Antena 1 cu un număr savuros și le va oferi celor prezenți pe platoul de filmare o adevărată terapie prin comedie.

Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii iUmor continuă cu un nou episod plin de momente neașteptate și surprize, sâmbăta aceasta. Invitatul special al serii este umoristul Radu Pietreanu, care revine pe scena iUmor cu un număr savuros. Ca de fiecare dată, el va aduce terapie prin comedie pentru toți cei prezenți pe platoul de filmare.

Jurații au fost încântați să îl revadă pe scena iUmor pe Radu Pietreanu, iar Cheloo a mărturisit din nou: „Radu Pietreanu este magic!”. Actorul și-a deschis momentul cu o fabulă dedicată juriului, care a stârnit hohote de râs, și a continuat cu o poezie cântată în stilul său caracteristic.

Radu_Pietreanu_iUmor_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Un lucru este foarte clar atunci când vine vorba despre Radu – se vede munca depusă, se simte interesul pe care îl acordă de fiecare dată și bucuria de a veni mereu cu ceva fresh, actual”, declară Cosmin Natanticu, în vreme ce Cheloo recunoaște că: ,,Mi-a plăcut mult de tot, a venit cu voie bună, cântec și muzică și a oferit un cutremur artistic!”.

Întregul moment susținut de unul dintre cei mai îndrăgiți actori și scenariști va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați pe canalul de YouTube, aduce la Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton