; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Moraru este invitat diseară la „Nocturne”

27 May 2013

Marina Constantinescu stă de vorbă diseară, 27 mai, de la ora 23.00, cu jurnalistul şi realizatorul tv Radu Moraru la “Nocturne”, de la TVR 1.

Realizatoarea va încerca să afle de la invitatul ei cum a început munca de jurnalist, dacă îşi au rostul compromisurile în acest domeniu, dar şi despre regrete şi greşeli.

Radu Moraru povesteşte la “Nocturne” despre cum a început munca în televiziune, despre întâlnirea cu Adrian Sârbu, despre experienţele lui de muncă la câteva posturi de televiziune, printre care Antena 1 şi Pro TV.

„Eu nu m-aş fi angajat pe mine să apar la televizor. Mi se părea ca sunt prea slab, la propriu. Ştiam însă că am voce bună. Am apărut când Antena 1 mi-a pus clauza în contract să apar', mărturiseşte Radu Moraru. „Compromisurile nu trebuie făcute împotriva interesului public şi al interesului publicului”, mai este de părere jurnalistul.

Cât despre regrete şi greşeli, Radu Moraru îşi aminteşte un episod cu Andreea Marin: „La presiunea producătorilor mei care m-au împins spre o zonă mondenă, am pus întrebarea dacă Andreea Marin chiar o fi însărcinată cu Ion Ţiriac. A intrat Andreea pe telefon, supărată, şi m-a făcut cu ou şi cu oţet. Am recunoscut că am greşit”. (Radu Moraru)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare