; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Moraru: “10 TV este în moarte clinică”

05 October 2011

Televiziunea lansată în decembrie 2010 de operatorul de cablu RCS&RDS şi condusă de Radu Moraru, care a părăsit B1 pentru a prelua noul proiect, se va închide în curând, a declarat omul de televiziune pentru Capital.

Pot să spun că 10TV este în moarte clinică', a declarat Moraru pentru sursa menţionată, explicând că va trebui să-şi facă un blog personal pentru a scrie o postare suficient de lungă încât să cuprindă toate motivele.

Nu ştiu ce o să fac pe viitor. Eu să am o discuţie cu cei de la RCS&RDS, pentru că şi pe mine m-a luat prin suprindere această veste. Ei au un stil mai aparte de a comunica', a adăugat jurnalistul.

Tot el a spus că numărul disponibilizaţilor va fi de ordinul zecilor: Nu ştiu ce să zic, este o situaţie ciudată, pentru că pe de o parte se fac angajări, iar pe de alta se dau oameni afară'.

RCS&RDS îşi face post de ştiri

Postul 10TV, lansat de RCS&RDS pe 10 decembrie 2010, a fost creat în jurul emisiunii Naşul', cu care Radu Moraru fusese vreme de aproape zece ani locomotiva' de audienţă a B1. El şi-a anunţat plecarea de la postul lui Bobby Păunescu în toamna anului trecut.

La momentul lansării, Radu Moraru se arăta optimist în ce priveşte viitorul 10 TV, spunând că plănuieşte să aducă mai multe vedete şi să construiască o televiziune generalistă competitivă.

Dacă 10 TV se află în pragul colapsului, operatorul RCS&RDS se pregăteşte totuşi de lansarea altui post, unul de ştiri, cu care au semnat recent şi jurnaliştii Emma Zeicescu şi Cosmin Stan, de la Realitatea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare