Homepage  / Televiziune

Radu Gheorghe, maestrul improvizației, urcă pe scena de la „iUmor”: „Omul ăsta este istorie pură!”

Radu Gheorghe, maestrul improvizației, urcă pe scena de la „iUmor”: „Omul ăsta este istorie pură!”
5

de Redactia Tvmania,

Cea de-a patra ediție iUmor continuă cu o serie de momente spectaculoase și sâmbăta aceasta, pe 28 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Radu Gheorghe urcă pe scena iUmor

Radu Gheorghe, celebrul actor român de teatru și film, cunoscut și drept maestrul improvizației și unul dintre promotorii acestui gen de teatru în România, urcă pe scena iUmor, iar momentul său este unul cu adevărat sublim.

,,Omul ăsta este istorie pură și mă bucur că a acceptat să vină la noi în emisiune!”, a declarat Cheloo, vizibil impresionat de reprezentația unuia dintre cei mai apreicaţi promotori ai genului stand-up comedy în România.

Radu_Gheorghe_iUmor_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

La rândul lui, Cosmin Natanticu a mărturisit: ,,Radu Gheorghe este adevăratul tată al stand-up-uui românesc! Eu m-am apucat să fac stand-up 4 ani mai târziu, după ce l-am descoperit pe el. Radu a fost și este un reper pentru mine!“, povestind că, atunci când a aflat că Radu se afla în sala unde avea reprezentație, i s-au înmuiat picioarele.

Întregul moment al celebrului actor, dar și reacția publicului, vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor a avut premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și se anunță unul pe cât de savuros, pe atât de plin de surprize. Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta în faţa juraţilor iUmor și a telespectatorilor cu cele mai neaşteptate momente de umor, iar Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului.

Emi și Cuza sunt alături de concurenți în culise

Şi în acest sezon, Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului și promit sesiuni zdravene de râs: „Este al treilea sezon al nostru în calitate de prezentatori și credeam că le-am văzut, deja, pe toate și că nimic nu ne mai poate surprinde. Greșit! iUmor nu se dezice, iar sezonul cu numărul 17 ne surprinde din nou! Avem concurenți cu numere care mai de care mai inedite, astfel că se anunță un sezon cu multă diversitate, cu de toate, cum ne place nouă să-i spunem! Avem și schimbări ale regulamentului, astfel că regulile jocului nu vor mai fi aceleași, însă juriul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că, după trei ani în această formulă, chimia există, iar asta se simte și se vede. Trebuie să adaug că sunt două personaje care cred cu tărie că nu pot lipsi din niciun sezon iUmor, pentru că ei sunt sufletul, pansamentul concurenților și portarii emisiunii – fără Emi și Cuza, nimic nu ar mai fi la fel!”, povestește Emi.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton