; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Gabriel („Pariu cu viața”), în vacanță la Paris cu familia

08 August 2012

Înainte de întoarcerea pe platourile de filmare pentru cel de-al treilea sezon al serialului Pariu cu viața', Radu Gabriel a fost în vacanța de vară la Paris împreună cu familia sa. Timp de câteva zile, el s-a plimbat pe celebrele bulevarde pariziene și a vizitat obiectivele turistice din frumoasa capitală a Franței.

Am fost 10 zile la Paris împreună cu Maria, soția mea, și Ana, fiica noastră. Dincolo de Muzeul Orangerie, Muzeul Rodin, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Muzeul Salvador Dali, Catedrala Notre-Dame, La Conciergerie, Palatul Versailles, Montmartre, Cartierul Latin, Moulin Rouge și alte minunății de-ale locului, m-a dat pe spate metroul din Paris unde și un împiedicat de la Buzău ca mine a putut să se descurce cu ochii închiși', povestește Radu Gabriel.

Gică Popa se va confrunta cu Sandu Anghel!

Radu Gabriel s-a întors din vacanță odihnit și relaxat, iar Gică Popa, personajul pe care îl interpretează în Pariu cu viața', se anunță a fi mai efervescent și mai plin de umor ca până acum : Gică Popa are o datorie de achitat din sezonul 2 și anume, confruntarea cu Sandu Anghel, lucru pe care îl va face într-o manieră proprie chiar în primul episod, într-un  fel în care nimeni nu se așteaptă. Relația cu Tănțica, deși suntem obisnuiți cu suișurile și coborâșurile ei, va lua o turnură total neașteptată', declară actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare