; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Beligan

Radu Beligan intră în Cartea Recordurilor

10 December 2013

Radu BeliganRadu Beligan, care va împlini, sâmbătă, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena de teatru din partea Cărţii Recordurilor Guinness, duminică, la Teatrul Naţional Bucureşti.

Astfel, duminică, la Teatrul Naţional, imediat după spectacolul “Egoistul”, jucat şi regizat de Radu Beligan, acesta va primi titlul de cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Premiul îi va fi înmânat de Cătălin Măruţă, care, împreună cu echipa emisiunii “La Măruţă”, a făcut demersurile pentru ca numele lui Radu Beligan să fie înscris in Guinness World Records.

“Împreună cu echipa mea de la emisiunea “€œLa Măruţă', după o muncă susținută de 3 luni, după multe eforturi și multă implicare, am reușit să-l includem pe maestrul Radu Beligan în Cartea Recordurilor. Domnia sa este, la ora actuală, actorul cu cea mai lungă activitate desfășurată pe o scenă de teatru de pe întreg mapamondul! Guinness World Records, cartea care adună cele mai spectaculoase personalități și performanțe, îl va avea acum și pe maestrul Radu Beligan în paginile sale și recunosc că sunt foarte mândru că emisiunea “€œLa Măruţă' a făcut aceste demersuri pentru un titan al lumii artistice româneşti', a declarat Cătălin Măruță.

Radu Beligan va fi sărbătorit şi în ziua în care împlineşte 95 de ani, pe 14 decembrie, la Teatrul Metropolis din Bucureşti, unde va juca în premiera “Lecţia de violoncel”, în regia lui Felix Alexa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare