; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2017 04 10 2

Radu Andrei Tudor va prezenta, din 17 aprilie, „Pulsul zilei”, la TVR 1

10 April 2017

Radu Andrei Tudor, cunoscut publicului drept Radu Tudor de la TVR 1, va prezenta începând de luni, 17 aprilie, o nouă emisiune de infotainment, „o discuţie destinsă pornind de la ştirile importante ale zilei'. „Pulsul zilei' se va regăsi în grila postului public în intervalul 18.35-20.00.

„Pulsul zilei este un format de televiziune în care telespectatorul este principala vedetă – el poate modifica desfăşurătorul emisiunii şi cursul discuţiilor din platou în timp real. Vom fi atenţi la ce îşi doresc telespectatorii; ei vor alege subiectele pe care să le discutăm cu invitaţii, ei vor stabili direcţia discuţiei, cei de acasă fiind în continuă interacţiune cu invitaţii din platou. Echilibrul va fi elementul cheie al dialogurilor emisiunii Pulsul zilei', precizează Radu Andrei Tudor.

Jurnalistul Gabriel Fereşteanu, jurnalist la Evenimentul Zilei, se va alătura echipei emisiunii şi va prelua toate întrebările trimise de telespectatori pe pagina de Facebook a emisiunii. Tot el va surprinde reacţiile românilor puşi în situaţii neaşteptate în filmări realizate cu camera ascunsă, materiale care apoi vor fi teme de dezbatere în emisiune. 

Printre invitaţii emisiunii se vor număra oamenii momentului, dar şi artişti, actori, medici, politicieni, sportivi sau influenceri din new media din România.

Gazda emisiunii – Radu Andrei Tudor este cunoscut telespectatorilor TVR de la principalele Telejurnale ale Televiziunii Române. A prezentat „Telejurnalul matinal' vreme de 5 ani, dar şi „Telejurnalul de ora 20.00' în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment „Te vrea România' sau al programului de Revelion de la TVR 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare