Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rachel Weisz va juca în remake-ul filmului „Inseparabilii”

Rachel Weisz va juca în remake-ul filmului „Inseparabilii”

de Redactia Tvmania

Rachel Weisz (50 de ani) va fi protagonistă, dar și producător executiv al unui serial difuzat de platforma Amazon, inspirat de thrillerul „Inseparabilii” / „Dead Ringers” (1988), regizat de David Cronenberg, anunță tbivision.com.

Filmul regizorului canadian avea în centru doi medici ginecologi, gemeni identici (interpretați de Jeremy Irons, în dublu rol), dar foarte diferiți temperamental. Aceștia profitau de înfățișarea lor identică pentru a obține avantaje profesionale, dar și pentru a avea relații cu aceleași femei, care nu bănuiau că au doi bărbați în viața lor. Rachel Weisz va juca dublul rol al unor surori gemene, tot medici, care împart totul: droguri, amanți, dar și dorința de-a moderniza domeniul în care lucrează, cu orice risc.

Serialul va fi produs de Annapurna Television și de studiourile Amazon, iar scenariul va fi scris de apreciata Alice Birch („Lady Macbeth”, „Succesiunea”, „Normal People”). „Sunt norocoasă că am parteneri de elită în acest proiect și nerăbdătoare să lucrez cu Alice Birch, un talent de excepție”, a declarat Rachel Weisz. 

„Rachel Weisz, o actriță desăvârșită, va cuceri publicul cu interpretarea acestor surori perverse și fără scrupule. Serialul va aduce în prezent ceea ce filmul «Dead Ringers» a explorat la vremea sa: partea întunecată a medicinei, comportamentul obsesiv și meditația asupra condiției umane”, a spus și Albert Cheng, unul dintre liderii studiourilor Amazon. 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton