; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rachel weisz

Rachel Weisz îi va da viață actriței Elizabeth Taylor în filmul biografic „A Special Relationship”

29 October 2019
Actriţa de origine britanică Rachel Weisz, premiată cu Oscar pentru rolul din „The Constant Gardener', o va interpreta pe Elizabeth Taylor în filmul biografic „A Special Relationship', informează Variety. 

 Bazat pe scenariul scris de Simon Beaufoy (premiat cu Oscar pentru „Slumdog Millionaire'), filmul va fi regizat de duo-ul feminin Bert & Bertie („Troop Zero'), iar povestea actriței va fi redată din prisma prieteniei sale cu asistentul ei personal Roger Wall.  

 Filmul biografic va fi produs de Iain Canning şi Emile Sherman („The Kings Speech') de la See-Saw Films. și va explora evoluţia legendarei actriţe americano-britanice Elizabeth Taylor de la statutul de vedetă de cinema la activistă. 

„Publicul este, fără îndoială, fascinat de vieţile starurilor de la Hollywood', au transmis Canning şi Sherman. „Nu este vreunul mai emblematic ca Elizabeth Taylor, iar Simon Beaufoy a scris un rol care pune în lumină umorul şi umanitatea lui Elizabeth, care vor fi aduse la viaţă de talentele extraordinare ale lui Rachel Weisz'.

Elizabeth Taylor, născută pe 27 februarie 1932, la Londra, a devenit cunoscută în 1944, pentru rolul din „National Velvet'. A câştigat două premii Oscar, pentru rolurile din „Whos Afraid of Virginia Woolf?' şi „Butterfield 8', dintr-un total de cinci nominalizări. Celebră pentru stilul de viaţă şi multiplele mariaje, Taylor a fost implicată în lupta împotriva SIDA. Actriţa a murit pe 23 martie 2011, la Los Angeles.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare