; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rachel_mcadams_talks_about_motherhood_during_quarantine_calls_her_2_year_old_son_a_very_welcome_distraction

Rachel McAdams, cunoscută din pelicula „Sherlock Holmes”, este însărcinată pentru a doua oară

21 August 2020

Rachel McAdams este însărcinată pentru a doua oară. Actrița în vârstă de 41 de ani a fost surprinsă plimbându-se în Los Angeles, iar cu această ocazie i s-a putut vedea și burtica de gravidă.

Chiar în  momentul în care paparazzi o fotografiau, actrița cunoscută din peliculele precum „Sherlock Holmes', „Jurnalul' sau „Morning Glory', ieșea dintr-un magazin cu articole pentru copii. 

 


 

Actrița Rachel McAdams a devenit pentru prima dată mamă în 2018. Ea a născut atunci un băiețel, tatăl copilului fiind iubitul ei, scenaristul Jamie Linden.

Actrița a declarat la vremea respectivă într-un interviu pentru The Sunday Times că „este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Oamenii spun că viața ta (după nașterea unui copil) nu îți mai aparține, dar am fost eu cu mine 39 de ani, eram sătulă de mine, am fost atât de fericită să mă concentrez pe o altă persoană. Am așteptat mult timp pentru a deveni mamă. Este exact așa cum m-am așteptat. Voiam să o fac la momentul potrivit', a spus actrița după ce a devenit mamă la 39 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare