; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rachel Bilson şi Hayden Christensen s-au despărţit

10 August 2010

Actorii Rachel Bilson şi Hayden Christensen şi-au spus „Adio', din cauza programului încărcat de lucru care îi ţinea departe unul de celălalt.

.

CUPLU ŞI PE ECRANE. Rachel şi Hayden au jucat de două ori împreună, în „Jumper: oriunde, oricând' (2008) şi „New York, I Love You' (2009).

CUPLU ŞI PE ECRANE. Rachel şi Hayden au jucat de două ori împreună, în „Jumper: oriunde, oricând' (2008) şi „New York, I Love You' (2009).

După 18 luni de logodnă, actorii Rachel Bilson (28 de ani) şi Hayden Christensen (29 de ani) s-au despărţit, a confirmat purtătorul de cuvânt al actriţei, pentru people.com. Zvonuri legate de problemele pe care le avea relaţia lor existau deja de ceva vreme, iar motivul dizolvării logodnei este legat de timpul pe care cei doi îl petrec despărţiţi: Bilson stă în Los Angeles, în timp ce Christensen îşi petrece timpul în Canada, fiecare filmând la mare distanţă unul de celălalt.

„Nu mai mergea', a povestit un prieten al cuplului pentru site-ul amintit, adâugând că actriţa „se concentrează pe cariera ei, petrece timp cu familia şi a trecut peste relaţie'. Cei doi tineri actori s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe platourile de filmare ale peliculei „Jumper: oriunde, oricând', şi s-au logodit în decembrie 2008.

Hayden Christensen este celebru pentru rolul tânărului Anakin Skywalker (viitorul Darth Vader) în „Star Wars' părţile II şi III şi a mai avut o relaţie de trei luni, în 2006, cu Sienna Miller. Actorul a jucat, anul acesta, în „Takers' şi „Vanishing on 7th Street', iar pentru 2011 pregăteşte un rol în „The Cold'.

Rachel Bilson este cunoscută datorită rolului din serialul „Rebel în California' (difuzat în România de posturile Pro TV şi Pro Cinema). Anul acesta a jucat în pelicula „Waiting for Forever'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare