; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda si racla

R.A.C.L.A. și Anda Adam au scos piesa “Nu te-am uitat”

27 October 2015

R.A.C.L.A. și Anda Adam şi-au surprins fanii cu o nouă colaborare. Cei doi au lansat piesa Nu te-am uitat', continuarea poveştii piesei Nu mă uita', lansată în 1999.

anda si racla

„Sunt bucuroasă că, după 16 ani, cântăm iar în această formulă. Într-o dimineață am găsit un mesaj de la Rimaru, că are o piesă pe care vrea să colaborăm. Mi-a plăcut foarte tare ideea și abia așteptam să aud melodia. Încă de la prima ascultare am știut că este piesa perfectă pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A. Le mulțumim băieților de la Rapin On pentru această producție care este continuarea perfectă a piesei Nu mă uita' și sunt convinsă că va ajunge direct la inimile celor care vor da play', a spus Anda Adam, care, în aproximativ o lună, va naşte o fetiţă.

În timp ce Rimaru a adăugat: Odată cu maturizarea personajelor și a noastră ca artiști, am încercat și un sound mai elaborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin On Production împreună cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastră a fost încununată de un film de excepție realizat de Alex Ceaușu, căruia proiectul i-a plăcut din prima clipă'.

Vedeţi aici videoclipul Nu te-am uitat':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare