; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Quentin Tarantino s a logodit cu Daniella Pick, o cântăreață și model israelian de succes

Quentin Tarantino s-a logodit cu Daniella Pick, o cântăreață și model israelian de succes

03 July 2017

Regizorul Quentin Tarantino (54) s-a logodit cu iubita lui, Daniela Pick, fiica muzicianului israelian Svika Pick, vineri seară, în Los Angeles, informează The Hollywood Reporter.

Daniella, viitoarea sa soție, în vârstă de numai 33 de ani, a confirmat vestea pe site-ul Ynet şi a declarat:

”E adevărat. Suntem foarte fericiţi şi emoţionaţi.”

Pe pagina de Twitter a lui Quentin Tarantino, New Beverly Cinema, a apărut un link la un articol despre vestea logodnei: ”Quentin Tarantino s-a logodit cu modelul israelian Daniela Pick via @timesofisrael.”

Tatăl cântăreţei, Svika Pick, un renumit muzician israelian, a declarat pentru publicația Pnai Plus:

”Da, este bucurie în familia noastră. S-au logodit. Le-am urat mazel tov.”

Quentin şi Daniella s-au cunoscut în 2009, când regizorul se afla în Israel pentru a-şi promova filmul „Inglourious Basterds'/„Ticăloși fără glorie'. Tarantino a dezvăluit, în trecut, că nu era sigur că se va însura vreodată, dorind să se concentreze pe carieră şi a admis că, deşi a fost aproape de a se căsători, era fericit că s-a hotărât că nu facă marele pas.

Referitor la relaţia pe care era foarte aproape să o transforme într-o căsătorie, regizorul a povestit: ‘

„Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, nu aş fi făcut „Inglourious Basterds'. Sau poate că l-aş fi făcut în cele din urmă, dar nu cu aceeaşi intensitate. Şi nu ar fi fost încheiat acum. Unii oameni vor aprecia filmul. Alţii nu, dar a fost făcut cu toată pasiunea de care sunt capabil – cu excepţia, poate, a primului meu film, care a fost probabil făcut cu mai multă pasiune decât voi mai avea vreodată. Fac fix ceea ce trebuie să fac, sunt fix unde trebuie să fiu.'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare