Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puya trăieşte “Americandrim”

20 December 2010

Cântăreţul de hip hop a lansat de curând un videoclip la piesa “Americandrim”, pe care o cântă împreună cu George Hora şi Connect-R.

După succesul pieselor “Undeva’n Balkani”, “Change” şi “V.I.P.”, Puya revine cu un nou single, intitulat “Americandrim”, la care a filmat şi un clip în regia lui Marian Crişan. Melodia va fi inclusă pe un viitor album al lui Puya.

Cântăreţul, aflat la prima sa colaborare cu Connect-R, a povestit pentru monden.info cum i-a venit ideea acestui single: “Am început să mă gândesc într-o zi cam câte cuvinte în limba engleză folosim în discuţiile de zi cu zi şi am realizat că sunt foarte multe. Şi asta nu e tot. După Revoluţie, România a fost puternic americanizată, lucru de care suferă toată Europa în general. Chiar şi stilul de muzică pe care îl abordez vine de acolo. E bine ca toate popoarele să ţină cu dinţii de identitatea lor naţională.”

“Am fost francezi pe vremea lui Caragiale, ruşi pe vremea comuniştilor şi acum, în democraţie, suntem americani. Mi-aş dori să fim români şi atât. E un semnal de alarmă dacă vrei. Atunci când îţi însuşeşti atâtea lucruri dintr-o altă cultură şi cunoşti atât de puţine despre propriile tale origini devine periculos”, este de părere Puya.

.

Urmăriţi aici videoclipul “Americandrim”:


Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare