; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puya și Sișu sunt din nou La Familia și urcă pe scena „Românii au talent” vinerea aceasta

Puya și Sișu sunt din nou La Familia și urcă pe scena „Românii au talent” vinerea aceasta

04 May 2017

Cea de-a doua semifinală LIVE „Românii au talent' vine cu surprize și reprezentații incendiare. Trupa La Familia urcă mâine seară pe scena talentului pentru un moment special, prezentat într-un an important pentru Puya și Sișu.

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la apariția oficială a trupei, odată cu lansarea primului album în anul 1997, „Băieți de cartier'. Cu această ocazie, băieții au hotărât să readucă proiectul în atenția fanilor, lucrează la un nou album, iar vinerea aceasta îi vor încânta pe telespectatori cu un moment surpriză, pregătit special pentru „Românii au talent'.

'Anul 2017 este un an important pentru noi, se împlinesc 20 de ani de când am lansat primul album. Am simțit că trebuie să facem ceva special pentru fani, pentru noi, pentru toți cei care ne apreciază. Pe lângă lansarea noului album, Codul bunelor maniere, am decis să facem și un concert de revenire La Familia. Acesta va avea loc pe 9 iunie și ne încântă foarte tare ideea că am reușit  să il organizăm în Parcul IOR, aproape de locurile unde am copilărit și unde ne-am început cariera.

Ne bucură reacțiile pozitive din partea mass media, a fanilor și nu numai, venite odată cu anunțarea revenirii noastre. Ba chiar am primit și o invitație de a cânta o piesă – două în cadrul emisiunii Românii au talent. Ne vedem vineri acolo!”, au spus membrii trupei La Familia.

Mâine, de la 20:30, românii sunt invitați să fie alături de semifinaliștii celui de-al doilea spectacol LIVE „Românii au talent', la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare