; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puya

Puya și-a vândut casa, n-a rezistat prea mult la Cernica. Unde s-a mutat

26 March 2021

Puya a locuit o vreme în Cernica, dar s-a întors cu familia în Sălăjan, la bloc.  A locuit o vreme într-o casă cu etaj care are un foișor și o piscină, însă a plecat din cartier și s-a mutat la curte, în Cernica. Doar că nu a rezistat prea mult că Sălăjanul l-a adus înapoi. De ce a luat această decizie și cu ce se ocupă artistul acum . 

Puya, care nu mai cântă cu Sișu în trupa La Familia, a scos un nou album ca artist solo. Mai mult, s-a întors în cartierul copilăriei sale, Sălăjan, și a găsit o metodă inedită de a se conecta cu fanii muzicii lui. 

La 40 de ani, Puya are trei fete cu soția lui, Melinda, și tot timpul din lume să le învețe ceea ce contează în viață. După o „escapadă' la marginea Bucureștiului, la Cernica, Puya a decis să se întoarcă în Sălăjan, cartierul în care s-a născut. Recent a lansat un nou album, Aventurile domnului Puy, care este „trecerea de la Puya tot în familie la Puya cap de familie', de la „casetele cu bandă, la link-uri de YouTube'.

 

 

„Nevasta mea e din Deva și nu înțelege de ce țin neapărat să stau în același cartier. De ce? Eu zic, mai în glumă mai în serios, că sunt la mine în sat. Am avut o casă la Cernica, am fost cel mai bogat de la țară, că să zic așa, în așa numitele zone rezidențiale. Când m-am întors în cartier, am pupat și bordurile. Și ce crezi? Sălăjanul are gazon mai tare ca orice curte de vilă, gratis!!! Vin unii, îl tund, îl udă, îl replantează.  Ce rost are să te chinui?', dezvăluie Puya, care a remarcat un singur lucru negativ după întoarcerea în cartier.

„Lucrul care s-a schimbat este că am rămas singur. Toți prietenii au plecat și, mai nou, Sălăjan este o combinație de Hunedoara, Buzău, Călărași și Craiova. Când vine Crăciunul rămân singur în bloc', a spus artistul hip-hop pentru protv.ro

Puya și-a luat casă la țară

Deși s-a întors în Sălăjan, la bloc, Puya și cumpărat un loc de refugiu, pentru el și familia lui, la țară şi a început și o serie de vloguri pe YouTube, Casa PuyMici, în care vorbește despre această experiență.

„Sincer, Casa PuyMici nu e un proiect, nu e un vlog. E, mai degrabă o chestie făcută așa în pur stil sălăjenist.

Am făcut-o de-al dracu, na! M-am săturat de lozinca asta cu să ne luăm țara înapoi. Am făcut ceva bănuți, am țară de vânzare. E, uite că o iau înapoi! Sunt banii mei băgați acolo. Eu muncesc la recondiționare (mă mai ajută și soacră-mea) și eu vreau să îmi duc copiii la țară. Să vadă și ei cum e, că nimeni nu mai are rude la țară.', a povestit pentru sursa citată.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare