Homepage  / Vedete româneşti

Puya se împarte între viața de artist și cea de agricultor. Și-a construit o casă de poveste la țară: „Are și beci și vedere la lac, tot dichisul”

Puya se împarte între viața de artist și cea de agricultor. Și-a construit o casă de poveste la țară: „Are și beci și vedere la lac, tot dichisul”
10

de Cristina Țapu,

Puya este ocupat chiar și atunci când nu se află pe scenă sau în studio. Artistul și-a făcut o gospodărie de poveste, în care muncește cu drag. Puya și-a extins portofoliul imobiliar și acum este pe val. Artistul ridică o nouă casă la Fundulea, unde deține o adevărată gospodărie. Dacă până acum delegase responsabilitățile unchiului său, de când a venit primăvara, Puya a preluat frâiele și este foarte implicat. Iată detaliile!

Puya și-a construit o casă de poveste departe de agitația din București

Solistul și-a construit o seră și a început să planteze roșii, pătrunjel și să amenajeze o livadă. În plus, a cultivat ceapă și usturoi. Puya recunoaște că are mult de lucru, dar este hotărât să se implice în fiecare aspect. Lucrează cu determinare și voință, iar în curând va fi recompensat cu produse de înaltă calitate, provenite fie din propria grădină, fie din sera pe care a construit-o!

puyaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Dacă tot a venit primăvara, m-am reapucat de treabă, la casa Puymici. Între timp, am mai făcut o căsuță, acum am mai multe căsuțe. Pe asta nouă am făcut-o din ce am găsit și noi prin curte, mai o țiglă de la o vecină, scândurile le-am luat de la o biserică, iar grinda asta mare mi-a trimis-o un prieten de la Huedin. 

Are și beci și vedere la lac, tot dichisul. Mai greu e cu scara pentru unchiul când o să se îmbete!”, a declarat, cu umor, artistul.

Puya a muncit din greu pentru a-și putea îndeplini și cele mai mici capricii. Artistul a strâns o sumă frumușică de pe urma activității sale în lumea muzicală, iar banii pe care i-a onținut nu i-a cheltuit în mod iresponsabil, ci i-a investit în proprietățile pe care le deține.

„Mi-am făcut o casă mare pe pământ, în București, în Sălăjan, o vilă. M-am dus apoi la țară și am făcut o casă de lut, că am început să mă pricep. M-am mai dus, recent, și la Hunedoara și mi-am mai luat o casă de lemn. E o zonă acolo de case de semi-părăsite. E o casă din lemn de stejar foarte frumoasă, pe care vreau să o iau de acolo și să o mut, undeva mai aproape de București, dar vreau să păstrez lemnul ăla că nu mai gasești așa ceva”, a declarat Puya, conform Revistei Viva!

Puya este un familist convins

La vârsta de 44 de ani, Puya este căsătorit cu Melinda din 2011, iar cuplul lor a devenit mai solid după ce în viața lor au apărut cele trei fete. Puya se definește prin devotamentul față de familie, punând familia mai presus de orice altceva.

Puya a dezvăluit că are o relație bună cu soacra sa, însă preferă să stea departe de anumite subiecte de conversație atunci când vorbește cu aceasta. Religia este un subiect pe care preferă să nu-l abordeze pentru a nu da naștere unor discuții în contradictoriu. Puya crede în Dumnezeu, în timp ce soacra acestuia nu este de aceeași părere.

Sursă foto: Instagram Puya – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton