; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puya se tine de Romanisme

16 November 2009

Dupa succesul pe care l-a avut cu piesa “Undeva-n Balkani”, Puya da din nou lovitura cu “Change”, primul single de pe cel de-al treilea album solo, “Romanisme Partea II”.

In ultimul timp, l-am vazut pe Puya colaborand ba cu Alex Velea (la “Secret”) ba cu George Hora la “Undeva-n Balkani” si “Change”. Unii hip-hop-eri ar putea sa-l acuze ca se indreapta prea mult spre comercial, insa lui Puya nu-i pasa: “Nu are nici o legatura cu priza la public, nu in functie de asta ma ghidez atunci cand fac o colaborare. Ma intereseaza mai mult daca am ceva in comun cu persoana respectiva si daca are talent.” Puya nu mai are acelasi stil ca in trupa “La familia”, insa, spune el: “E o evolutie fireasca a lucrurilor. Muzica nu mai are cum sa sune ca in *98. Pe vremea cand noi am lansat “Tupeu de borfas” se discutau aceleasi lucruri pentru ca aveam colaborari cu Laurentiu si Mihai de la 3Sud Est si instrumentalele erau foarte melodioase. Asta sunt niste “romanisme”. Daca ai succes inseamna ca ori esti comercial, ori ai furat de undeva. Daca nu e nici una din astea, sigur femeia te insala sau esti un betiv drogat. Nimeni nu e multumit cand iti merge bine…”.

Albumul “Romanisme Partea II”, care se gaseste incepand cu 25 noiembrie in toate magazinele de specialitate, contine pe langa “Change” sau remixurile pieselor “Sus pe bar” (feat. Alex) si “Undeva-n Balkani”, melodii nou-noute precum “Doamna si bagabontul” (feat. Alex), “E hip-hop”, “Supa Girl” si “Fresh”.

de Anda Dinca

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare