Homepage  / Vedete româneşti

Puya, primele declarații după ce a răbufnit pe scenă și a oprit concertul. Imaginile au devenit virale

Puya, primele declarații după ce a răbufnit pe scenă și a oprit concertul. Imaginile au devenit virale
6

de Roxana Mirea,

Puya a avut o reacție dură pe scenă, oprind astfel concertul. Artistul a făcut recent primele declarații după ce și-a ieșit din fire pe scenă, la jumătatea lunii august, în timp ce susținea un concert în Costinești.  

Puya, după ce a răbufnit pe scenă 

Puya a susținut un concert, la jumătatea lunii august, în timpul căruia a fost foarte deranjat de gestul făcut de un agent de pază. Potrivit comentariilor din mediul online, acesta ar fi fost deranjat de faptul că fetele urcau pe umerii băieților și a intervenit. Puya nu a fost de acord cu modul lui de abordare. Artistul a oprit concertul, având o reacție dură la adresa agentului de pază.  

Nu ne strica petrecerea, te rog frumos (…) Te rog frumos să lași oamenii în pace. Lasă oamenii în pace. Oamenii au venit să se distreze. Lasă-i în pace, te rog frumos. Nu poate să facă toată sala asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori ai venit să faci școală cu noi”, le-a spus Puya agenților de pază. 

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Puya a vorbit despre incidentul cu agentul de pază. 

Cineva de la pază a făcut o greșeală și a început să treacă pe la fiecare om și i-am spus că nu e ok, că am venit să ne distrăm. (…) Omul și-a cerut scuze apoi și asta a fost”, a spus Puya la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.  

@vladbojan98 tot respectul pentru Puya #foryou #foryoupage #fyp #costinesti #megadiscotecatineretului #puya original sound – Vlad

Puya, după ce fanii lui au aruncat cu pantofi pe scenă 

În iunie, Puya a susținut un concert în Bârlad și mulți au mers să obțină un autograf de la artist. Un moment din timpul concertului a devenit viral pe rețelele sociale. La un moment dat, în timp ce cânta piesa „Stele căzătoare”, fanii au început să arunce pe scenă cu… pantofi. Puya nu a fost deloc deranjat de gestul fanilor lui. Ba chiar s-a oprit din cântat și a început să semneze pe toate încălțările. 

Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pentru o semnătura, două”, a scris rapperul în dreptul clipului cu momentul respectiv din timpul concertului său. 

puyaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton