Homepage  / Vedete româneşti

Puya, moment total neașteptat la Neversea 2024. De ce l-au huiduit fanii

Puya, moment total neașteptat la Neversea 2024. De ce l-au huiduit fanii
9

de Roxana Mirea,

Puya a fost protagonistul unui moment total neașteptat, pe scena de la Neversea 2024, festivalul de la malul mării care a început joi, 4 iulie, și s-a încheiat duminică, 7 iulie. Artistul a fost huiduit de fanii lui la puțin timp după ce a urcat pe scenă. Iată ce s-a întâmplat.

Puya și-a pus fanii să îl huiduie 

Puya și-a susprins fanii cu gestul său. Artistul a cântat pe scena de la Neversea 2024 și a oferit un show de excepție. La scurt timp după ce a început să cânte, Puya s-a oprit și i-a îndemnat pe cei veniți să îl asculte să îl huiduie. Acesta a făcut referire la faptul că Babasha a fost primit cu huiduieli la concertul susținut de Coldplay în București.  

Am și aplauze, dar am înțeles că merge mai bine cu huiduieli. Am văzut eu un băiat care a fost huiduit și a apărut în toate ziarele apoi. Puteți să mă huiduiți un pic? Unu, doi, trei și…Fenomenal, mulțumesc din suflet!”, a spus Puya, mulțumit că fanii l-au ascultat și l-au huiduit, potrivit libertatea.ro. 

Pe scenă, el nu a avut dansatoare, doar pe colegii lui din trupă. „Eu cred în varianta aia old school a show-ului, un DJ, un MC, un microfon și voi, publicul. Sunteți cu mine în seara asta sau nu?”, a spus artistul în uralele și aplauzele fanilor. 

Puya și-a pus fanii să îl huiduie  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Babasha a fost huiduit în prima zi de concert și a aplaudat în cea de-a doua

Babasha a urcat pe scenă, dar momentul său artistic a fost huiduit de cei peste 50.000 de spectatori prezenți la concertul din 12 iunie. În atmosfera tensionată creată, Loredana Groza a fost printre puținii care l-au susținut pe tânărul artist. Ea a aplaudat performanța lui Babasha, iar acest gest a fost documentat pe contul ei de Instagram.

În a doua zi a concertului Coldplay s-a produs o schimbare semnificativă în atitudinea publicului. Babasha a avut o altă oportunitate de a urca pe scenă, iar de această dată a fost întâmpinat cu aplauze de către publicul de pe Arena Națională. Aproximativ 50.000 de spectatori au susținut cu entuziasm momentul artistic al tânărului manelist.

Babasha a declarat că, în România, manelele sunt privite într-o manieră negativă din cauza prejudecăților rasiale. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat descurajat de huiduieli iar, pe 13 iunie, a urcat din nou pe scena de la Arena Națională, alături de formația Coldplay.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton