Homepage  / Vedete româneşti

Puya, din nou într-o comedie după 12 ani. Noul jurat de la X Factor joacă alături de fosta Fetiță Zurli. „Din Sălăjan, ajung direct pe ecrane”

Puya, din nou într-o comedie după 12 ani. Noul jurat de la X Factor joacă alături de fosta Fetiță Zurli. „Din Sălăjan, ajung direct pe ecrane”
9

de Cătălina Matei,

Dincolo de concerte, în ultima vreme Puya se implică în multe alte proiecte. Dragoș Gărdescu, pe numele său real, a intrat ca mentor în noul sezon „X Factor” și a filmat recent pentru un nou lungmetraj, ce va avea premiera în decembrie. Artistul nu a mai apărut în vreun film de 12 ani.

Se pare că agenda lui Puya este din ce în ce mai ocupată în ultima vreme, căci artistul, care a făcut echipă cu soția sa în „America Express”, se implică în tot felul de proiecte.

De exemplu, Puya ocupă pentru prima oară scaunul de jurat la „X Factor”, în noul sezon de al Antena 1, alături de Delia, Ștefan Bănică Junior și Marius Moga.

Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor”, a declarat artistul la momentul anunțului făcut de Antena 1.

Între timp, Puya a filmat și pentru un alt proiect, destinat marelui ecran de data aceasta. Mai precis o comedie regizată de Alin Panc.

Îmi repet replicile, sa iasă bine rolul din Transilvanian Ninja. Din Sălăjan, ajung direct pe ecrane. În curând”, a scris Puya pe contul său de Instagram, în dreptul unor imagini de la filmări.

Puya-film-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Puya nu este la prima sa experiență într-un lungmetraj. Artistul a mai fost implicat de-a lungul timpului în alte filme. Mai precis, în “Despre oameni și melci” (2012), filmul lui Tudor Giurgiu și “Legături bolnăvicioase” (2006), regizat tot de el. De asemenea, Puya a mai participat la filmul “Turbo”, unde a fost vocea unui melc.

În primul rând, nu sunt un actor pentru că eu mă ocup cu cântatul. Că mai avem noi impresii că suntem actori toți, asta poate și din cauza telenovelelor, e partea a doua.

Dar eu respect meseria de actor și cred că cine se pregătește să apară pe scenă ar trebui să aibă parte de un respect din partea publicului. Mai ales în perioada asta în care oricine se poate numi actor, inclusiv cei care fac filme pentru adulți”, a declarat Puya într-un interviu pentru Fanatik.

Fosta Fetiță Zurli joacă în același film cu Puya

Pe contul de Instagram al producției „Transilvanian Ninja” apar mai multe imagini cu actorii din distribuție. Este vorba despre Alina Panc, Alexandru Pop (Vărul Săndel), Paula Chirilă, Ozana Barabancea, Natalia Mateuț, Cornel Palade, Diana Sar, dar și Vero Căliman, cunoscută publicului ca Fetița Zurli. Aceasta din urmă a părăsit gașca Mirelei Retegan la începutul acestui an.

Transilvanian-Ninja-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Și tot de pe același cont reiese și faptul că filmul regizat de Alin Panc va avea premiera în cinematografele din România pe 6 decembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton