Homepage  / Vedete româneşti

Puya a spus ce a adus Melinda în viața lui. Care este cea mai mare teamă a artistului. „Are mai multe motive să fie geloasă”

Puya a spus ce a adus Melinda în viața lui. Care este cea mai mare teamă a artistului. „Are mai multe motive să fie geloasă”
8

de Roxana Mirea,

Puya a făcut noi declarații despre soția lui, Melinda. Artistul a mărturisit cât de mult înseamnă ea pentru el și cum i s-a schimbat viața după ce a cunoscut-o. Pe de altă parte, Puya a recunoscut că Melinda are motive să fie geloasă pe el. De asemenea, el a dezvăluit și care este cea mai mare frică a lui.  

Puya, despre importanța Melindei în viața lui 

Fanii au avut ocazia să vadă și o altă față a lui Puya, atunci când el a participat la America Express alături de soția lui Melinda. Cei doi au câștigat simpatia publicului și mulți au admirat conexiunea puternică dintre ei. 

Recent, Puya a fost invitat în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a dezvăluit cât de mult înseamnă Melinda pentru el. 

Este alături de mine, mă iubește, sper. (…) Am putut să clădesc o familie. Mereu am suferit, că na… în lumea asta artistică întâlnești foarte multe femei, fete, dar foarte greu îți faci relații, că ai și un stil de viață pe care îl ai și nici nu știi dacă respectiva te place că ești tu cine ești sau te place pe bune. Am avut norocul să găsesc o fată care nu-mi prea asculta muzica mult și m-a plăcut așa cum sunt, că na… fiecare cu bune și cu rele. Am reușit să facem o familie și să am un scop, în sensul că: „Băi, mă duc acasă, mă așteaptă cineva și acum, eu trebuie să fac ceva cu banii ăștia pe care i-am câștigat. Nu mai trebuie să mă duc eu să fac pe nebunul, cu mașini, haine, să impresionez.” A fost pentru prima oară, după mult timp, când am reușit să fac o casă din banii pe care îi câștigam. Asta mi-a dat curaj și am simțit că nu mai lucram ca să fiu în top sau ca să mă afirm. Lucram pentru familia mea. Eram mult mai relaxat. Știam că mă întorc acasă, la ceva”, a mărturisit Puya.  

cu-ce-se-ocupa-melinda-sotia-lui-puya-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cine este mai gelos – Puya sau Melinda? 

În continuare, Puya a vorbit și despre gelozia din cuplul lor. Artistul recunoaște că este și el gelos, deși soția lui are mai multe motive să fie încercată de un astfel de sentiment.  

Cât de geloasă a fost Melinda vreodată?”, l-a întrebat Mihai Morar.  

„Vrei să îți stric podcastul aici? Am avut o discuție frumoasă. Are și ea fanii ei”, i-a răspuns Puya, râzând.  

A, tu ești gelos?”, a intervenit imediat Mihai Morar.  

Și eu sunt gelos și ea e geloasă. Bine, ea are mai multe motive, că na, lucrez în domeniul ăsta și probabil d-asta, dar nu mai mult decât ar fi orice femeie normală cu un bărbat ca mine. (…) Sunt tot felul de fane mai mari, mai mici. Diverse situații, uite, cu fata aia care s-a suit pe scenă, chiar dacă a văzut-o pe ea acolo. Mă rog, n-o fi văzut-o, dar i-am atras eu atenția. Se întâmplă lucruri de genul ăsta. Dacă nu era ea acolo și apărea imaginea aia pe internet, zicea: „Aha. Ai dansat cu aia toată seara!”. Na. Și eu nu eram devină cu nimic. Dau de belea. Împotriva voinței mele, dau de belea”, a povestit Puya.  

Care este cea mai mare teamă a lui Puya 

Puya a mărturisit că una dintre cele mai mari temeri ale lui este ca nu cumva mariajul lui să se destrame. Aceasta este și frica fiicelor lor, având în vedere că au colegi la școală ai căror părinți sunt divorțați.  

Ele, ca orice copil, vor să ne vadă împreună. Din nefericire, sunt foarte multe exemple de familii destrămate la ele în clasă, în școală. Sunt mulți copii care au câte un părinte și asta e una dintre fricile lor, ca nu cumva să se întâmple. Sincer, e și una dintre fricile mele pentru că dacă nu ești atent, cred că oricui i se poate întâmpla. Cumva, trebuie să fii mereu în gardă. Acum, cu teoria stau bine, sper să stau bine și cu practica”, a declarat artistul. 

Puya și Melinda au trei fete împreună.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton