; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Steven Seagal vânează imigranţi la graniţa dintre SUA şi Mexic

Putin l-a vrut pe Steven Seagal ca mediator între Rusia și SUA

22 April 2015

O știre amuzantă pe site-ul BuzzFeed: scena s-a petrecut în 2013, la summit-ul G8 din Irlanda de Nord, pe fondul relațiilor diplomatice tensionate dintre Rusia și Statele Unite. Conform jurnaliștilor site-ului, care citează surse din administrația Obama, președintele Rusiei ar fi sugerat numirea actorului american Steven Seagal în postul de consul onorific al Rusiei în California și Arizona. După părerea șefului de la Kremlin, vedeta anilor ’90 ar fi personalitatea ideală pentru relansarea relațiilor dintre cele două puteri.

steven-seagal-and-vladimir-putin

Mare amator de celebrități, cu care-i place să se afișeze (Gérard Depardieu, Mickey Rourke, Jean-Claude Van Damme), președintele rus ar fi văzut în Steven Seagal mediatorul perfect datorită patriotismului său american și atașamentului față de Rusia (din care se trage familia sa). Apoi, amândoi au idei geopolitice comune, Steven Seagal l-a susținut pe Putin în timpul anexării Crimeii, și amândoi sunt mari amatori de Kendo, Judo, Shitō-ryū, Karaté, Aïkido și alte arte marțiale.

Ideea însă nu a fost pusă niciodată în aplicare, Barack Obama găsind-o aberantă: „Reacția noastră a fost: nu vorbiți serios!', a spus un oficial pentru BuzzFeed.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare